More

  RECENTE POSTS

  Steenbergen: dáár moet een piemel in

  Steenbergen is het nieuwe Panningen, met dat verschil dat kaalkopjes in Panningen zich elf jaar geleden verzamelden in een drankkeet, genaamd Container 88. In Steenbergen gaat men gewoon met fakkels de straat op, of overschreeuwt men iedereen die anders denkt met leuzen als “Dáár moet een piemel in”.

  Die piemel moest dan dus in de Steenbergse Dasja Abresch. Dasja is als één van de weinige Steenbergers niet tegen de komst van een asielzoekerscentrum. De rest van Steenbergen wel, want ze zijn bang dat hun dochters verkracht worden, de kinderen niet meer buiten kunnen spelen en dat het dorp wordt overspoeld met criminaliteit. Dus moeten de ramen van Dasja ingegooid worden. Uit angst voor meer criminaliteit. Want dat werkt altijd goed tegen meer criminaliteit, ramen ingooien.

  Tijdens een informatiebijeenkomst in sporthal ‘t Cromwiel, die door 700 mensen werd bezocht, probeerde Dasja de nuance te zoeken:

  Ik prijs mij gelukkig dat mijn wieg hier heeft gestaan. Ik ben hier geboren, meer heb ik daarvoor niet hoeven doen

  Gevalletje van spijker en kop, maar niet voor Steenbergen. De reactie was dus dat er een piemel in Dasja moet. En blijkbaar was Steenbergen ook ramvol, want vervolgens werd er “Vol is Vol” gescandeerd. Na deze “geweldige avond” volgens Sander Booij (en Geert Wilders, die deze tweet heeft geretweet), gingen de Steenbergers de straat op met fakkels. We kid you not! Met brandende fakkels! Weet je wie ook graag met fakkels die straat op gingen…

  Het meest bizarre van dit verhaal is nog wel dat er nog helemaal geen aanvraag voor een asielzoekerscentrum in Steenbergen ligt en dat de gemeente zelf ook nog geen standpunt heeft ingenomen. Steenbergen, het epicentrum van Tokkie-Nederland.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  22/10/2015 - 11:14 11:14

  In tegenstelling tot vele asielzoekers, kan ik met dit soort volk helemaal niet solidair zijn. Toch gaat mijn belastinggeld naar hun uitkering in plaats van naar de opvang van asielzoekers, die inmiddels massaal Nederland links laten liggen omdat we inmiddels internationaal bekend staan als paria van de EU.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Bismarck
  23/10/2015 - 16:43 16:43

  Het was dan ook volk wat daar helemaal niet thuishoorde, zie mijn andere comment.

  JayJay
  JayJay
  22/10/2015 - 11:16 11:16

  Uit het feit dat er geen verzoek van het COA lag maak ik dan maar op dat Steenbergen vrijwillig asielzoekers wil(de?) opvangen. En dan zulke idioten…

  Broeder Bolognese
  22/10/2015 - 11:26 11:26

  Hoorde ik dat vanochtend goed daar in Steenbergen?
  “Ik wil geen Feyenoordsupporters in Nederland, Feyenoord spuugt op goed voetbal.
  Ze willen hun systeem invoeren en ik wil niet dat mijn vrouw en kinderen straks voor jood worden uitgemaakt omdat ze geen Feyenoordpetje dragen.”
  Ik denk dat de media er goed aan doet, om deze schreeuwende minderheid geen podium meer te geven.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/10/2015 - 13:48 13:48

  Totdat vorig jaar het stukje A4 vanaf Bergen op Zoom naar het noorden gereed kwam moest je door Steenbergen om in Zeeland te komen. Ik reed er jarenlang tig keer doorheen en wat opviel was het enorme aantal huizen dat te koop stond. Het werden er alleen maar meer. Op het laatst telden we wel 40 bordjes aan de hoofdstraat alleen al. Vorig jaar sloot Philip Morris 2 Km verderop in BoZ de poort en dat kwam ook aan voor de regio.
  Nu die A4 er ligt zal er wel helemaal niets meer te beleven zijn en zal ook Eetcafee “De Wallevis” (een tent die je alleen een keer probeert als je er toevallig langs rijdt, maar er nooit een meter voor zal omrijden) z’n deur wel moeten sluiten.
  In zo’n gemeente zouden ze een gat in de lucht moeten springen met wat aanloop.
  Goed voor de middenstand en de horeca.
  Misschien zelfs wel voor de huizenmarkt.
  Zoiets kan net even het zetje geven om uit het dal te komen.
  Maar nee, elkaar halfdronken xenofoob na-blaten. Laat ze lekker in de klei wegzakken daar. Ben blij dat ik er NOOIT meer doorheen hoef.

  Bismarck
  22/10/2015 - 17:46 17:46

  Als ik zo’n zin bij RTLnieuws (ja sorry) lees als “Zelf sliep Abresch afgelopen nacht ‘gewoon’ thuis, haar kinderen (8 en 12) bracht ze voor de zekerheid ergens anders onder.”, dan begrijp ik ineens dat spandoek op de foto boven: “Ouders denk aan je kinderen” is gewoon een regelrechte bedreiging: Kom in verzet tegen het AZC of wij gooien stenen door de slaapkamerruiten van je kinderen!

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  23/10/2015 - 10:14 10:14

  Ah, het blijkt dus een “succesvolle actie” van de NVU. En dat zouden we volgens Constant Kusters op meer plaatsen in Nederland mogen verwachten.
  Ik stel voor dat we een kopje thee gaan drinken met ze, dan houden ze vast wel op.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN