More

  RECENTE POSTS

  Star Wars teaser mit Matthew McConaughey

  Excuus. Ich habe es nicht Gewust. Mea culpa. Ik moet mijn excuses aanbieden. Het was mijn fout. Ik heb me laten gaan en was tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend. Ik heb me eerder deze avond bijzonder negatief uitgelaten over het magistrale kunstwerk van cinematograaf George Lucas. Ik heb daarmee een grote schare vaste reaguurders van de Retecools beledigd. Het was zelfs zo erg dat onze mailbox nu vol zit met dreigbrieven,  ja zelfs doodsbedreigingen. Zo erg dat Humberto Tan mijn post bewust genegeerd heeft evenzo Roelof Hemmen die op RTL4 en BNR mij kompleet links liet liggen. Jake kwam me zojuist vragen of ik even mee wilde komen en heeft me via de analogie van “de radiator en de voortanden” inzicht gegeven. Leermomentje. Ik had beter moeten weten en doe dat nu ook. Star Wars is een kunstwerk en moet als zodanig met respect bekeken worden. Vandaar deze rectificatie. Nogmaals sorry en mijn oprechte excuses. (credits aan McHollander voor het alibi/naamzuivering van George Lucas)

  https://vimeo.com/125511652

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  21/04/2015 - 20:45 20:45

  StarWars is een meesterwerk! Helemaal geen houterig geacteerd knip- en plakwerk van slecht beschilderd karton met de diepgang van grafeen.

  Ome Mc
  Lid
  21/04/2015 - 20:57 20:57

  Naamzuivering van Lucas? Echt, totaal niet. Na Jar Jar kan ik daar natuurlijk niet mee aankomen. Het was eerder bedoeld als een stukje toekomstpositiviteit voor de nieuwe film omdat hij daar dus niet bij betrokken is.. A new hope, als het ware. En zolang Leia geen Let it go-achtige praktijken gaat vertonen wil ik daarbij Disney graag het voordeel van de twijfel geven.

  Ome Mc
  Lid
  Antwoord aan  cspr
  21/04/2015 - 21:03 21:03

  Eh. Wie?

  G®®†
  G®®†
  Antwoord aan  Ome Mc
  22/04/2015 - 09:57 09:57

  Disney heeft weinig echt slechte films gemaakt, klopt. Maar Lukas heeft een iets andere reputatie?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/04/2015 - 21:35 21:35

  "There's coffee in that nebula"… ehm, I mean… in that #Dragon. pic.twitter.com/9MYrqIOXnI

  — Sam Cristoforetti (@AstroSamantha) 17 april 2015

  G®®†
  G®®†
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  22/04/2015 - 09:53 09:53

  Die heeft er meteen een miljoen followers bijgekregen 🙂

  Bismarck
  22/04/2015 - 13:14 13:14

  En nu nog excuses voor het beledigen van de HofMeister! Weet je zeker dat die doodsbedreigingen niet het gevolg zijn van je geringschattende uitingen over de enige echte Nichtrijder (Ja ik weet oud, maar toch ook een beetje classic)?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN