More

  RECENTE POSTS

  (SPOILERVRIJ) Game of Thrones, seizoen 7, aflevering 1 en 2 HEERSEN

  It giet oan in Westeros! Eigenlijk is het al heel lang oan aan het gean in Westeros, want we zijn alweer met het zevende seizoen van Game of Thrones bezig. Maandenlang hebben fans uitgekeken naar dit laatste seizoen, dat natuurlijk in tweeën gesplitst wordt… Kortom: we hebben lang uitgekeken naar dit één na laatste seizoen en de eerste twee afleveringen vallen zeker niet tegen! (Deze post is SPOILERVRIJ! Op de video’s na.)

  Ziggo kon vorige week de enorm beloofde eerste aflevering van Game of Thrones niet leveren. Boze Ziggoklanten klommen snuivend in den Twitters! Ook gisteren verliep het helaas niet overal vlekkeloos, maar wie de aflevering gezien heeft weet: GoT heerst nog steeds als een eindbaas!

  Aflevering 1

  (In de video zitten uiteraard wèl spoilers, dus wees gewaarschuwd.)

  In de volgende video wordt de eerste aflevering van seizoen 7 even doorgenomen en een aantal interessante highlights wordt aangestipt. Winter is finally here.

  Aflevering 2

  (Ook in dit filmpje zitten hugeass spoilers, aanklikken op eigen risico.)

  Het was nogal een verwarrend einde van aflevering twee. Wie leeft er nu nog en wie niet meer? Was dat… of toch niet? Dit filmpje biedt uitleg en duidelijkheid.

  Aflevering 3 (preview)

  Hier is vast de preview voor volgende week!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN