More

  RECENTE POSTS

  Spiritueel parelvissen met je chakra!

  Net als je denkt zo’n beetje heel zweeftevend nederland wel gezien te hebben, struikel je per ongeluk de Facebookpagina Spritueel Netwerk Nederland binnen en bevind je je in de holografische werkelijkheid van ons universum, waar Sjamanistische krachtvoorwerpen, kristallen schedels, smudgen en Sterrenkinderen jouw energetische imprint op aarde bepalen. Maar wacht! dat is nog niet alles!

  Want in de nacht van de gong kan ook jij genieten van een 5 uur durend klankbad. Of wellicht heeft u interesse in een OER MAYA-Vrouwencirkel, waar je je persoonlijke zonnezegel kunt laten bepalen. Mocht je na dit alles nog niet gillend richting Syrië zijn gerend om je nek in resolute links-rechts bewegingen over het mes van een IS-strijder te bewegen, dan kun je altijd nog een middagje bijenwastekeningen met een encaustic strijkboutje en blokjes gekleurde bijenwas maken, voor een zacht prijsje. Of misschien wil je wel iets balanceren met littekens en baarmoeders, wat jij wil. Enfin, kijkt u zelf maar, urenlang klikplezier bij de spirituele medemens.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  24/03/2015 - 08:26 08:26

  Ik wacht nog steeds op iets dat ik diarreewaardiger vind dan reincarnatietherapie.

  teringbibber
  Lid
  24/03/2015 - 08:59 08:59

  @Ome Mc: zit hier niks bij: http://www.neatorama.com/2007/06/12/10-mind-boggling-psychiatric-treatments/
  In ieder geval, als je zit te wachten, denk ik dat je het beste eerder geboren had kunnen worden.

  Weirdoinventor
  Lid
  24/03/2015 - 10:27 10:27

  Reincarnatietherapie, is dat wanneer de behandelaar de patiënt neerschiet en er vervolgens een duif binnen komt vliegen “ja, dat voelt veel beter”?

  Ome Mc
  Lid
  24/03/2015 - 18:12 18:12

  Ghehe. Nee, dat las ik vorig jaar ergens: een “therapeute” die mensen behandelt voor issues die ze in hun “vorige leven” hadden. Intakegesprek om te kijken of het geschikte therapie voor je is (lees: of je goedgelovig genoeg bent om erin te trappen) a €75,-. Alleen de prijs is zeg maar al de eerste screening. En als daardoor al geen alarmbellen gingen rinkelen zou dat toch wel door de pagina Neurolinguïstisch Programmeren op dezelfde side moeten komen, want dat was kennelijk één van haar specialismes. Je weet wel, die techniek waardoor je mensen laat denken dat iets wat je subtiel suggereert hun eigen idee is. Handig, als je bijvoorbeeld een vorig leven met issues moet programmeren dat je er vervolgens weer kunt uitbehandelen.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/03/2015 - 09:48 09:48

  .

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN