More

  RECENTE POSTS

  sollicitering vlinderscrime.nl

  Gachte nabestaande,

  omdat u familie lid een paar stukkies lood is weze dineren, zou ik graag dingen naar een positie om voor internet pagina voortaan de stukkies te schrijven. Net als martin heb ik kennis van dingen en kennissen in het circuit . Als u begrijpt .

  Ervaring heb ik , vorige week , schoot men nog op een vriend van me. Ik was er niet hoor gelukkig anders hadden ze misschien ook op mij geschoten . Wie weet ik nog niet maar onderzoek zal dat wel uitwijzen en anders vinden we ze wel en leren we ze effe hoe raak schieten moet

  maar ik dwaal af , dat doe ik soms als ik meegesleept wordt in mijn verhalen . Zoals ik al zei wil ik dus graag voortaan wel schrijven voor de sijte die martin bijhoudde , dat zijn van die interessante verhalen die je soms gewoon moet vertellen weet je wel. Zou bijvoorbeeld wel leuk zijn om een verhaal te maken over die plofkraken met dat sterkere springstof ofzo kijken of dat te koop is en waar . dat is actueel en interesseert veel mensen .

  Ook ken ik de neef van de broer van een celmaat van Willem waarmee ik zelf in de cel zat en dat is ook geen lieve jongen hoor. Als enige in Nederland veroordeeld voor het georganiseerd stelen van bejaarden , nou dan weet je het wel . Had een kleine bende met poolse verpleegkundigen die op commissiebasis spaarpotjes leegroofden ofzo . Heeft hij me zelf verteld.

  In het kort denk ik dus we veel voor elkaar kunnen betekenen. dat mag door bovenstaande duidelijk zijn geworden denk ik zo , maar gecondoleerd nog met u verlies , martin was een goeie en ik hoop spoedig van u te horen.

  Met hartelijke groeten,

  █████ ████████

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jordy
  Jordy
  Gast
  09/12/2016 - 20:55 20:55

  Wat een kansloos respectloos kut bericht..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN