More

  RECENTE POSTS

  Soest maakt korte metten met crimineel boeventuig!

  Ja, je leest het goed, in Soest is geen plaats meer voor crimineel boeventuig! Daar zorgt burgemeester Rob Metz wel voor. En De Manier Waarop Zal Je Kaak Op De Grond Doen Vallen Van Verbazing.

  Zeg, Reet, moet dat nou, zo’n clickbaitregel in de inleiding? Ja, dat moet, want echt, wtf! Er is onlangs 400 kilo aan pretsigaretjes in een bestelbusje gevonden dat in Soest geparkeerd stond. Dit is voor VVD burgemeester van Soest Anton Mussert Rob Metz reden om vanaf nu alle onbekende Bentley’s, Rolls Royces en ander VVD-vervoer boevenvervoer aan te geven bij de Nationalpolizei politie. En niet voor niets volgens Metz, want:

  Meld afwijkend gedrag. Het is dichterbij dan we denken…ze kunnen ook in Soest met Kalashnikovs lopen

  Rob Metz heeft deze posters in Soest laten verspreiden.

  Wauw Kalashnikovs! In Soest! Dat kan in Soest dus zomaar hè! Het licht springt op rood, het licht springt op groen, in Soest is altijd wat te doen! Maar Metz gaat verder. Hij wil niet alleen dat mensen dikke auto’s bij de politie aangeven, hij wil ook dat de burgers van Soest aan de politie gaan vertellen welke horeca- of kapperszaak slecht loopt. En als het even kan wil hij ook nog dat mensen het vakantiegedrag van hun buren bij de hermandad gaan melden. Want je weet immers maar nooit! Kift? Jaloezie? Nijd? Niets van dat, dit is je burgerplicht!

  Dat melden hoeft overigens niet op het politiebureau, je mag ook bij een etablissement afspreken met een politieagent in burger. Dat maakt het wel zo lekker crimi. Oh, en let op de puppygroep daar in het Soestse! Want daar gaat het helemaal fout: jongeren zijn volgens Metz namelijk gek op de kledingkeuze van criminelen (?) en de bijbehorende mobieltjes.

  Melden! Nu! Het! Nog! Kan! Melden! Voor! Het! Te! Laat! Is!

  Leve de man van Soest olé! En van je hiep hiep hiep Houzee!
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  03/10/2017 - 22:40 22:40

  Tja, het is alweer bijna 10 jaar geleden dat Vliegbasis Soesterberg is dichtgegooid, zo zonder groene mannetjes met F-15’s en M16’s in de buurt kan het natuurlijk zomaar gebeuren dat de Commie Mutant Traitors met hun kalashnikovs de boel over komen nemen… Stuur anders Jake even die kant op om orde op zaken te stellen.

  Bismarck
  03/10/2017 - 23:14 23:14

  Parelduiken in de woorden van die burgemeester:
  “We moeten niet doen of Soest het Brabant van de provincie Utrecht is”
  Wellicht dat MadDieu deze geografische vergelijking kan duiden?

  “een onbekende buurman die wel vier keer per maand op vakantie gaat”

  …zal natuurlijk zeker onbekend blijven, nog los van de vraag waarom je in slierts naam 4 keer op rij voor minder dan een week op vakantie zou gaan, tenzij je een tweede gezin hebt (vooral een soort masochistische zelfmisdaad).

  horrorneefje
  Antwoord aan  Bismarck
  04/10/2017 - 00:47 00:47

  Je zal maar professioneel artsenbezoeker zijn van beroep. Wordt je door een AT in de tie-wraps gewikkeld met een koffer vol pillen, na een tip van gluurman. Leg dat maar eens uit tijdens de ouderdag op de lagere school.

  Jokkebrok
  Antwoord aan  Bismarck
  04/10/2017 - 12:51 12:51
  Apekut
  Lid
  03/10/2017 - 23:25 23:25

  “Over de hele wereld blijken Zware Jongens te wonen, bijvoorbeeld ook in Schotland. Allemaal maken ze deel uit van een wereldwijde Zware Jongens-organisatie, waarbij de Zware Jongens uit de Donald Duck-verhalen deel uitmaken van het Duckstadse deel.”

  Kijk – daar ga je al!

  horrorneefje
  Lid
  04/10/2017 - 00:17 00:17

  “Bij een inval in een kapperszaak te Soest werd vandaag beslag gelegd op een grote hoeveelheid data en goederen, zo laat het OM desgevraagd weten. Het ging om 14 terabyte aan fotofucks en reaguursels, en nog eens 3,14 terabyte aan WordPress errorlogs. Ook werden er ongeveer 10000 tshirts, en meerdere ALDI kant en klare lasagnes aangetroffen. De enige aanwezige klant werd ook aangehouden. Hij houdt ondanks landurig verhoor door rechercheurs vol, dat hij een eigen bunker heeft, daarom niet mee wil werken aan vervolging en een rechtszaak, en zegt verder ‘even niet te begrijpen wat ze bedoelen’.”

  horrorneefje
  Antwoord aan  horrorneefje
  04/10/2017 - 00:36 00:36

  “De tip voor de inval werd gegeven door iemand die zich identificeerde als K. Etsman, en zou te maken hebben met ‘een anonieme minnaar’ van de tipgever. Het verband met de aangehouden verdachte wordt nog verder onderzocht. De burgemeester van Soest roept burgers op vooral het anonieme aangifteformulier NSB-3-A.PDF (te downloaden van de gemeentelijke website) te gebruiken als zij afwijkend gedrag vermoeden. Het formulier kan probleemloos per email worden verzonden.”

  Bismarck
  04/10/2017 - 11:34 11:34

  Is dat trouwens niet een aardige promotieslogan voor je gemeente:
  “Soest, het Brabant van de provincie Utrecht”

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  04/10/2017 - 11:45 11:45

  Done. Opdat wij niet vergeten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN