More

  RECENTE POSTS

  U snapt de manual van uw JIHADHAKBARbom niet, wat nu?

  De Retecool, altijd uw go-to-dinges als u hulp nodig heeft.. We hielpen u al met van alles en de moeder van Van Alles. Hier zijn filmpjes van, maar die laten we u niet zien. Vrijdag echter, was er wederom een religieneutrale jeukbaard die BOEM wilde doen. Helaas voor hem werkte zijn plofapparaat niet goed. De Retecool-helpdesk © is er voor iedereen, dus ook deze hakbar helpen we graag op weg. Waarbij we wel willen zeggen dat deze meneer een onwaarschijnlijke lul is met zijn laffe aanslag.

  Blijf kalm, ook als er wit poeder brandend uit uw Lidl-tasje komt.

  U zult als temperamentvolle hakbar wellicht liefst in paniek raken als uw zelfmaakbom alleen maar een steekvlam veroorzaakt. Doe dit niet. U valt dan helemaal niet op tussen al die andere mensen die in brand staan en in paniek zijn en die u, al waren ze totaal onschuldig, dood wilde maken. Maar die mensen boeien niet, want u wilt aandacht. Net als al die andere emomeisjes die in hun polsen gaan zitten krassen omdat iedereen ze sneue emomeisjes vindt.

  Dit, maar dan minder hardcore want met kleine sneetjes. En zonder te lachen.

  U wilt eruit gaan met een BOEM. Maar dat ging dus ff niet. Het was meer een ‘SSSSSJJJJJJ’ met – toegegeven – 22 gewonden. Jihadtechnisch bent u echter een onwaarschijnlijke loser. Dat ben ik zowaar met die oranje meneer eens. Maar nogmaals, ondanks uw hard falen:blijf kalm, verlies uw hoofd niet.

  Hier, een schattig hondje in plaats van een plaatje gebaseerd op die laatste zin.

  Lidl-bom

  U kocht uw bom dus bij de Lidl. Dumbass.. Dan is de gebruiksaanwijzing in het Arabisch. En dat rare Arabische gekriebel snapt geen hond. Begrijpen wij ook. Maar als u als jihadist die gewoon in het westen geboren is die rare kringeltaal niet snapt, is dat helemaal niet erg.
  Google Translate kan u in sommige gevallen prima van dienst zijn. Aan te raden is wel deze vertaling goed door te nemen voor u de ontsteker van uw bom op scherp zet. Dat zagen we vandaag.

  Keanu wist dat al voor hij John Wick werd.

  Google Translate weet tenslotte ook niet alles en wil de Arabische tekst voor ‘het blauwe draadje vooral niet in het witte poeder duwen’ nog wel eens vertalen als ‘je moeder zuigt als een opgevoerde Nilfisk’. En dat is waarschijnlijk waar, maar niet erg nuttig als u een bom probeert af te laten gaan. In een emmer. Met een Lidl-tasje.

  Maar hey, wie zijn wij om te oordelen. Ook wij zitten met een Lidl-emmer..

  Tip

  U kocht uw bom voor zo’n zes eypo bij de Lidl. De klantenservice van de Lidl is bereikbaar van 08.00 uur tot 21.00 uur op werkdagen. Als uw bom dus niet het gewenste aantal slachtoffers opleverde, raden wij u aan deze klantenservice te bellen om het duizelingwekkende bedrag van zes eypo terug te vragen. Zolang u de aankoopbon of een kopie ervan nog heeft en het product nog in de verpakking zit, zal men hier nooit een probleem van maken. Ook als het product wel gebruikt is maar ondeugdelijk bleek, is de Lidl vaak erg coulant. U krijgt dan een cadeaubon die u in elk filiaal kunt inruilen voor alle beschikbare artikelen. Geld terug is na gebruik helaas niet mogelijk.

  ‘Maar ik heb het bonnetje nog!’

  Wit poeder

  Terug naar de Retecool Helpdesk ©. U had dus een bom van de Lidl, maar u had er meer van verwacht dan een viraal filmpje van een smeulend zakje en wat gewonden. Hierbij zijn wij van de Retecool even gaan informeren bij de experts op het gebied van wit poeder. Onze Zuid-Amerikaanse tak (Via het darknet te bereiken op Reteconjo.narc) weet te melden dat wit poeder vaak explosiever is bij nasaal gebruik. Een Lidl-tasje en een aansteker? Not so much. Dan weet u dat voor een volgende keer.

  .. Om nog maar te zwijgen over het prijskaartje dat aan deze bom zou hangen.

  Wit poeder lijkt dan wellicht wel makkelijk en snel, maar kennelijk is goedkoop dus gewoon duurkoop. Ons advies: Investeren in wit poeder kan voordelig zijn, als u het vervolgens weer verkoopt in plaats van probeert het in een emmer en een Lidl-tasje in brand te steken.

  لذلك كنت امتص الماعز متعددة؟ (Vrij vertaald: kwaliteit voor kwantiteit)

  Dat uw explosief slechts zes euro kostte, was wellicht al een teken dat de qualiteit enigszins te wensen zou kunnen overlaten. Nogmaals: goedkoop is vaak duurkoop, of zoals men dat zegt in Jihadije: أمك تمتص ديك مثل مكنسة كهربائية

  Buiten dat wil Pablo Escobips, een volle neef van Reet zelf, graag weten waar u dit witte poeder voor deze prijs op de kop tikte, zodat hij even bij die persoon op de thee kan, om op zijn Flepz0rs of op zijn Jakes uit te leggen dat THIS WILL NOT STAND.

  Foto: Close up van een glimlachende Jake, die in het grasveld voor je huis ligt.

  Neem vooral contact op met onze helpdeskservice als u met spoed wilt weten hoe u een blok beton van uw enkels haalt als u net een rivier in bent geflikkerd. Dan komen we daar in een volgende editie van onze onvolprezen Retecool Helpdesk © op terug.

  Viraal

  Anywho, uw bom ging viraal. Chapeau. Voor een volgende keer wilt u uiteraard dat er niet slechts ernstige brandwonden en een onwaarschijnlijk lullig filmpje van je Lidl-tasje zijn. Want geef toe, ouwe jihadist, het is echt een ongelooflijk lullig filmpje van je smeulende Lidl-tasje. De enige reden dat de Britse geheime dienst je nog niet gepakt heeft, is omdat ze bezig zijn met schone broeken aantrekken nadat ze elkaar moesten ondersteunen om niet om te vallen van het lachen. De Britten zijn wel wat gewend, aanslagtechnisch. Zie hiervoor niet alleen het nieuws maar ook de documentaires van James Bond. Die vaker neukt dan jij. Je moeder neukt vaker dan jij, anders was jij er niet eens. Nuff said.

  Hulp

  Maar de Retecool zit hier om te helpen. Dus geven we advies. Bij je volgende aanslag, test eerst de bom in de kelder van je moeder, waar je woont. Steek het blauwe draadje in de ontsteker en probeer even of de bom werkt. Als je bom BOEM doet werkt hij. En krijg jij je 72 rozijnen. Iedereen blij, behalve je moeder, die de kelder dan moet schoonmaken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  16/09/2017 - 10:11 10:11

  Mwah, hij doet in ieder geval zijn best om zijn punt te bewijzen, ook al heeft hij dan geen punt en weet hij niet wat bewijzen inhoudt. Misschien kan hij nog wel bij de Radboud Universiteit gaan lesgeven.
  https://www.volkskrant.nl/opinie/elma-drayer-hoogleraar-roos-vonk-is-geen-wetenschapper-maar-een-activist~a4516664/

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN