More

  RECENTE POSTS

  Shit, really, seriously, areyoufucking, WHAT?: Wetenschap onder Trump

  Donald Trump laat er geen gras over groeien. In deze serie, die we vanaf nu “Shit, really, seriously, areyoufucking, WHAT?!” gaan noemen, heeft hij de Environmental Protection Agency nu effectief gereduceerd tot een politieke spreekbuis.

  Wetenschappers die hun werk willen publiceren worden waarschijnlijk voortaan eerst nagekeken door politiek adviseurs. Dit is om ervoor te zorgen dat de ‘stem van de EPA’ dezelfde boodschap uitstraalt als de ‘nieuwe administratie’.

  Dat is Orwellian newspeak voor politieke censuur van een wetenschappelijk departement. Shit. Really. Seriously? Are you fucking…. WHAT?!?!?!?! Inmiddels beginnen er dictatoren postuum een stijve piemel te krijgen als ze zien hoe snel Trump de Muricaanse overheidsinstellingen omvormt tot één grote ministerie van Propaganda. Maar ach, we moeten dit soort gasten eerst maar een kans geven. Het valt allemaal vast wel mee, straks. Toch?! TOCH?!?!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  27/01/2017 - 14:40 14:40

  Tja, wat wil je eraan doen? Preventieve invasie?

  Arduenn 
  27/01/2017 - 15:00 15:00

  @Bismarck – Ik zeg: “Doen.” Met een slagschip. /seth

  Monade
  27/01/2017 - 15:55 15:55

  Oh, dat soort ‘denken’ is in Nederland ook doodgewoon hoor. Herinner je nog VVD-backbencher René Leegte (nomen est omen) die het KNMI wilde opheffen omdat het klimaatpartijdig zou zijn? Hebben jelui toen nog op gestemd, hé?

  / Niet dat de wetenschapsliefde van domlinks nou veel groter is

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  27/01/2017 - 16:51 16:51

  Wetenschap gaat over feiten.
  Politiek gaat voor veel partijen over leugens waar je mee weg kan komen.
  Trump probeert die tegenstrijdigheid op te lossen.
  Net als Poetin en Erdogan hem dat voordeden.

  Dit soort politici komt met leugens en loze beloften aan de macht. Om te voorkomen dat ze na vier jaar op moeten stappen hebben ze die tijd hard nodig om pers en wetenschap monddood te maken.
  Dan valt het niemand op. Het gaat wel slecht, maar dat laat je de schuld van een ander zijn.
  Als Trump de pers en wetenschap controleert kan vanwege global warming de hele oostkust onderlopen, maar in Dakota stemmen ze nog steeds Trump want FOX-news beweert dat op grond van EPA cijfers de gemiddelde temperatuur 3 graden gedaald is, dus daar ligt het niet aan.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN