More

  RECENTE POSTS

  Shit. Really? SERIOUSLY?! Are you fucking…. WHAT?!?! – Trump en de bankwereld

  We wisten het gewoon: die categorietitel hebben we niet voor niets bedacht. We overdrijven niet, Trump is gewoon gevaarlijk. Voor ons allemaal. Nadat in 2008 de Amerikaanse bankenwereld middels een crisis veroorzaakt door onverantwoordelijk gedrag van bankiers die daar zelf héél erg rijk van zijn geworden de halve wereldeconomie in het slop trok, vond Obama het tijd om wat regels te stellen.

  Trump niet. Regels, dat is overdreven geneuzel. Kunnen die banken heus wel zelf bepalen. Uw pensioenpot: begraaf die maar vast in de tuin, daar heb je er meer aan. Want de regels die de banken moeten dwingen zich een beetje te gedragen en niet voor eigen gewin iedereen en z’n moeder kapotgokken, die hangt Trump aan de wilgen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  03/02/2017 - 11:42 11:42

  Ik ben benieuwd naar de Fatwa van de dag van morgen…

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  03/02/2017 - 17:04 17:04

  Tsja, hij kan hiermee doorgaan totdat de Amerikanen doorkrijgen dat alles wat hij beslist in het voordeel van de top-1% moet zijn en dat de rest er niet toe doet.
  En omdat Amerikanen nogal dom zijn (en fox-news het brengt als een geweldige vermindering van door Obama geïntroduceerde bureaucratie), kan dat nog heel lang zijn.

  En dan tijdens de verkiezingscampagne op Clinton afgeven omdat ze te close met de banksector zou zijn. De man is fout op zoveel fronten….

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN