More

  RECENTE POSTS

  SGP: Discrimineren wegens godsdienst is ok!

  Goedemorgen! Ja, u leest het goed. Bovenstaande is de vrije vertaling van de nieuwste verkiezingspoging van de SGP. De SGP heeft namelijk een manifest gepresenteerd en daarin komen deze relifundi’s met de volgende stelling:

  Het is hoogst onverstandig om alle godsdiensten over één kam te scheren

  Jezus is namelijk liefde en de bijbel is een boekje over bloemen. Ofzo. En dus moeten we Moslims kunnen discrimineren, want hun versie van hetzelfde denkbeeldige vriendje is niet ok en die van de SGP wel. Flikker toch op. Met je geveinsde christelijke liefde, behalve als je ook maar IETS doet dat lijkt op zelfstandig nadenken omdat er dan 1414 dominees je staan te vertellen dat je naar de hel gaat. Met je bible belt vol oningeënte kinderen die je sowieso door dat sprookjesboek al een traumatische jeugd bezorgt. Met je afstoten van diezelfde kinderen als ze toevallig met hosmo geboren zijn. Met je achterlijke standpunten over zelfmoord/abortus/euthenasie/vrijwillig levenseinde (wat niet mag) en de doodstraf (moet wel). Met je Christelijke partijen die mensen onderdrukken die gewoon hun eigen gang willen gaan, of willen weten hoe dingen echt zitten, en niet hoe ze in het sprookjesboek staan.

  Met je religieuze oorlogen. Met je lijk-op-een-martelwerktuigverering. Met je kruistochten. Met je verzuiling en de dominee die op de stoep stond als je niet snel genoeg kinderen aan het baren was. Als we voor één religie reden hebben om te discrimineren, is het wel het Christendom, want onze vooruitgang en maatschappij hebben al eeuwenlang veel meer last van dát achterlijke verzinsel dan we ooit van de Islam gehad hebben. Maar dat doen we niet, want zo doen we dingen niet in dit land. Maar flikker op met je zogenaamde superioriteit, want je achterlijke denkbeelden horen net zo min in de 21e eeuw thuis als die andere woestijnreligie. Het is alleen zo jammer dat nog steeds niet iedereen dat inziet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  01/02/2017 - 12:14 12:14

  Vooral dat verbod op gebedsoproepen met geloofsteksten. Als ze nou gewoonklokken gebruikten, of Frans Bauer muziek ofzo, dan was er niks mis mee geweest natuurlijk. Uhuh.

  Verbied dan gewoon oproepen tot Islamitisch gebed. Dat is het doel toch?

  Maar het allerbijzonderst is nog wel dat de SGP denkt dat ze moeten campaignen, en zeker op deze manier. Zijn er echt SGP’ers die erover twijfelen Wilders te stemmen? Dan zijn we dichter bij het eind van de bijbel belt dan ik dacht.

  Monade
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  01/02/2017 - 20:10 20:10

  Ik weet niet of het volgens de sharia kan, maar ik zou het een geweldige stunt vinden als Nederlandse moskeeën ook klokgelui of jingles zouden gebruiken om op te roepen tot gebed. Kijken hoe die SGP’er daar mee omgaan.

  Zijn er echt SGP’ers die erover twijfelen Wilders te stemmen?

  Raak.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/02/2017 - 15:53 15:53

  Omdat ze zelf een paar honderd jaar een beetje aan agressie en achterlijkheid ingeboet hebben (…teruggefloten zijn) denken ze nu opeens beter te zijn dan de rest.

  Verder ben ik het er absoluut mee eens dat discrimineren wegens godsdienst OK is. Zodra iemand aangeeft religieus te zijn hoef je diegene niet meer serieus te nemen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN