More

  RECENTE POSTS

  (S)export uit de Oekraïne: OPLICHTERS!

  Hadden wij het al eens over Oekraïense vrouwen gehad? Nee? nou bij deze dan. Oekraïense vrouwen staan helemaal niet verkeerd op je beeldscherm, en doen je ogen dan ook helemaal niet pijn. Mocht je meer willen weten over een dame in kwestie, dan bestel je ze gewoon online. Komen ze met UPS naar je toe binnen 48 uur.

  Nou zijn wij hier vooral erg argwanend als het gaat over vrouwen die ‘opeens ons profiel zagen’ en ‘want start family with you’. Wij trappen ook al jaren niet meer in Nigeriaanse Prinsen en erfenissen van vreemde mensen die juist ons nodig hebben om deze wit te wassen, namelijk. If it sounds too good to be true, it probably is.

  Maar hoe zit het nu werkelijk? De dames die op de websites staan zijn stuk voor stuk aantrekkelijk. Hebben zij enig idee wat voor mannen deze sites bezoeken, zouden ze soms in de Oekraïne een website hebben met mannen die beschikbaar zijn en waarvan alle kandidaten fotomodel zijn? Of zijn deze dames echt zo desperaat?

  Lern2Google!
  Zoals al eerder aangegeven is een simpele zoektocht op de Interwebs voldoende om erachter te komen dat we hier (NATUURLIJK JAKE!!! WISTEN WIJ ALLANG!!) met een geraffineerde scam te maken hebben. Natuurlijk, zolang mannen met hun kleine hoofd blijven denken en niet hun grote zal dit gebeuren, zo zou je kunnen stellen. Dat vinden wij wat goedkoop gedacht. Er zijn een hoop mannen die niet zo sociaal vaardig zijn als, bijvoorbeeld, het overgrote deel van uw Reteredactie en die heel schuchter hun heil zoeken in het online gebeuren. Die vallen wat makkelijker in de honeytrap dan uw cynische, wereldwijze redacteur. De ‘vrouwen’ die hier aan meewerken voor hun eigen geldelijk gewin kan dat geen reet schelen. Of soms een beetje.

  Emotionele prostitutie
  “I was able to uncover exactly how the scams work due to a chance encounter with Alina, one of the women involved, who felt weighed down by her collusion in what she called “emotional prostitution”. She explained the whole sordid array of techniques, from a light impersonalised online-chatting version to a full-service chauffeur-driven platinum fraud, where men are rinsed of cash for a full week in Odessa, thinking they are cementing a lifelong relationship while actually they are being strung along on platonic dates that end with them dispatched to the airport with heavy hearts and empty wallets. Many of them come with ridiculous expectations, of course, but I am not sure that anyone deserves this treatment.”

  Wat te doen dan, Jake?
  Wanhoop en eenzaamheid kunnen rare dingen met je geest doen en zorgen ervoor dat soms de meest door de wol geverfde man zijn argwaan en bezwaren overboord zet. Somewhere there is a fool and his money waiting to be parted, zeggen de Engelandsen ook wel. allereerst, heren; Doe. Je. Huiswerk!! Een simpele zoekopdracht met het gebruikte mailadres, de side in kwestie gecombineerd met het woord ‘hoax’ of ‘scam’ doet wonderen. Als een side legit is krijg je daar in ieder geval geen miljoenmiljard hits op.
  Gelukkig zijn er ook vrouwen die je een handje helpen en hierbij jou graag laten weten hoe laat het is als je dat soort meuk in je inbox krijgt, of deze op de Interwebs tegenkomt. Vertrouwen in de vrouwheid: partly restored.

  Oké, oké een beetje een referendumpots! Maar niet echt. Ook hier krijgen we voor betaald! Ehhh… zijn we meer dan vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Vrouwelijk schoon: wij zijn er dol op (NSFW!). Tenzij ze je proberen te tillen: dan vooral heel erg niet! Graag uw mooie dames in 140 tekens naar ons toegevlogen op Twitter en ons naar de 1000 likes helpen doet u op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  17/03/2016 - 22:14 22:14

  Jezus! geil man!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN