More

  RECENTE POSTS

  Serieverkrachter Donald D. opgepakt

  In de Utrechtse plaats Soest is vanmorgen in alle vroegte de vermeende serieverkrachter Donald D. van z’n nest gelicht door een met jachtgeweren uitgerust arrestatieteam. D. wordt ervan verdacht de afgelopen jaren tientallen eenden verkracht te hebben nabij de vijver in het Oranjepark in Soest.

  Dat was niet alleen een persoonlijk drama voor de vrouwtjeseenden, maar had tevens vele getraumatiseerde eendenbaby’s tot gevolg. Velen ontspoorden al op jonge leeftijd, verlieten voortijdig school en kwamen in de misdaad of de Canard à l’orange terecht. Een woordvoerder van de actiegroep “Stop de eendenverkrachtingen’ reageerde opgelucht vanochtend. De actiegroep gaat er overigens van uit dat D. er met een lichte gevangenisstraf of zelfs taakstraf vanaf komt, aangezien hij zelf al van jongs af aan het slachtoffer was van broodvoerende bejaarden uit de nabijgelegen Oranjeparkflat. Doordat D. zelf nooit voedsel hoefde te zoeken hield hij jarenlang zeeën van tijd over, en richten zijn pijlen op vrouwtjeseenden. Dat begon met het vanonder zijn capuchon sissende geluiden naar ze maken en voor HOERRRRR!!1! uitschelden, uiteindelijk overgaand in regelrechte verkrachtingen.

  Wat zou dit stukje zijn zonder een aantal onderbuik reaguursels eronder?!

  “Dat die eenden die geëvolueerd zijn op een manier dat gedwongen seks voorkomt, gestopt worden in hun natuurlijke gedrag omdat een klein aantal mensen het niet graag ziet.”

  “Kuteenden! Ze zijn lichtgetint, komen uit Noord-Afrika, veroorzaken veel overlast en gaan hier niet meer weg. Ik zeg: WC Eend er van maken!!”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  20/04/2016 - 11:53 11:53

  De Duckstad kan weer rustig gaan slapen.

  Caduchon
  Caduchon
  Lid
  20/04/2016 - 22:38 22:38

  En toch hè, Katrien vraagt er wel een beetje om met dat korte verendek.

  MadDieu, drukt zijn snor
  21/04/2016 - 11:55 11:55

  Als je die krulveertjes uit de woerdenstaart stript, dan ruimen die geile ventjes elkaar op.
  Een vrouwtjeseend zoekt rust (en een nestplaats) na een paring, een woerd zoekt een nieuwe vrouwtjeseend door elke willekeurige eend te benaderen om de staart te controleren.

  Lichamelijk is dat voor een woerd geen centje pijn, eenden hebben een cloaca. Poepstampen is natuurlijk gedrag.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN