More

  RECENTE POSTS

  Saudi Arabië is gek

  Maar dat wist u al. Zo mogen vrouwen er niet autorijden, terwijl mannen met moeite hun auto’s binnen de lijntjes kunnen houden. Maar ze laten zich ook ophitsen door één of andere geblondeerde pannenkoek die graag ALS ENIGE stickertjes op z’n deur plakt, waarin hij zegt dat de islam een leugen is, Mohammed een boef en de Koran gif. Los van dat het sneu is om zoiets op je deur te plakken, had hij beter consequent geweest en ook zo’n sticker over elk willekeurig ander geloof op zijn deur geplakt. Maar ja, Geert hè. In ieder geval legt Saudi Arabië nu handelssancties op aan Nederlandse bedrijven door de actie van één malloot. Hierdoor moet een andere malloot, Frans “IK BEN MINISTER VAN BUITENLANDSE ZAKEN. FAP FAP FAP!” Timmermans zich in allerlei rare bochten wringen om de gevolgen hiervan te beperken. Wij gaan er van uit dat as we speak Fransje nu onder een djellaba z’n mondhoeken aan het afvegen is na het ontvangen van een behoorlijke rijk gevulde proteïne-shake.

  bijklussen bij de specsavers
  En lekker bijklussen bij de specsavers!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  20 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  20 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  21/05/2014 - 11:33 11:33

  Edgar kan toch gewoon vanuit Nederland melden dat ook dit kamerlid hier gewoon vrijheid van meningsuiting heeft, maar hierbij niet het standpunt van de regering verkondigt?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/05/2014 - 11:50 11:50

  Benzineprijs omhoog in 3… 2… 1…

  xaderp.
  Redacteur
  21/05/2014 - 12:05 12:05

  Widlers heeft dankzij zijn onverantwoordelijk handelen directe schade aan de economie toegebracht terwijl die er toch al niet rooskleurig voorstaat. Zijn gebruik van de vlag van Saudi-Arabie als achtergrond voor zijn wharrgarbl-Islam is een belediging van een bevriende natie. Niet erg handig van een wannabe-staatsman.

  Ons land voerde in 2012 voor 4,7 miljard euro aan goederen in uit Saudi-Arabië (vooral olie) en exporteerde voor 2,2 miljard euro (machines, chemische producten en voeding), zo blijkt uit CBS-gegevens. Er zitten bedrijven als Shell, FrieslandCampina en Ballast Nedam. Het belangrijke Saudische bedrijf dat in Nederland actief is, is SABIC (het moederbedrijf van DSM).

  Je kan nu wel hahaha kutland gaan lopen roepen, maar hier gaan dus mensen ontslagen worden. De rekening van die fijne stickeractie komt bij de burger te liggen. Ik ben helemaal geen fan van dat land en had liever gezien dat we geen handel drijven met dictaturen, helaas is dat in de geglobaliseerde wereld niet meer mogelijk. (China, iemand?)

  Illuminatus Magnus
  21/05/2014 - 12:11 12:11

  Dus Wilders streeft de klassiek Marxiaanse Verelendung na? Zit wat in.

  Flepz0r
  Beheerder
  21/05/2014 - 12:23 12:23

  Wanneer kwam Volkert ookalweer vrij?

  Weirdoinventor
  Lid
  21/05/2014 - 12:24 12:24

  Ach, weet je, laat ze lekker. Of niet, maar wat wil je er dan aan doen? He gaat namelijk niet om iets dat één idioot gezegd heeft. Het gaat om het belangrijkste standpunt van een partijleider die consequent op een vijfde van de stemmen kan rekenen hier. Of Saudi Arabië daarbij overreageert laat ik in het midden, dat is voor ons namelijk niet zo interessant. Wat interessant is is of wij bereid zijn te accepteren wat democratie is, namelijk dat wij samen beslissingen nemen, en dat Jan zijn baan kwijt kan raken als er maar genoeg Pieten zijn die graag heel hard een bepaalde mening verkondigd willen zien.

  Ja, dat zuigt voor Jan, Jan heeft er zelf niet voor gekozen, en Jan kan er ook niemand op aanspreken die er verantwoordelijk voor is. Maar Jan is niet het slachtoffer geworden van een uit de hand gelopen piswedstrijd tussen een geblondeerde en een besnorde schreeuwlelijk, want die sticker hangt wel mooi op de deur van een van de belangrijkste verkozen politici van ons land. Vrijheid van meningsuiting betekent dat die sticker op een deur mag hangen, maar de democratie heeft de betreffende deur macht gegeven. “Dit is niet ons regeringsstandpunt” is een slap excuus, gezien die regering maar een deel van de volksvertegenwoordiging vertegenwoordigd. Bovendien moet dat excuusje ook nog uit de mond komen van politici die “absoluut niet om Wilders heen konden” terwijl ze de SP na een even grote zege prima konden negeren. Dus nee, ik denk niet dat Saudi Arabië onder de indruk zal zijn.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/05/2014 - 13:21 13:21

  Het mandaat van 20% van de kiezers voor Geert is een stuk groter dan het mandaat van de machthebbers in Saoedi Arabië. Daar heeft namelijk. niemand ooit op gestemd.

  Vraag blijft hoe fout mag een regime zijn voordat NL het officieel veroordeelt. Des te groter de handelsbelangen, des te meer we door de vingers zien. Misselijkmakend…
  *Neemt zich voor niet meer bij een Saoedische pomp te tanken*

  xaderp.
  Redacteur
  21/05/2014 - 13:23 13:23

  Het kan altijd nóg erger:

  Prince Charles has sensationally likened Vladimir Putin to Adolf Hitler. In a withering verdict on the actions of the Russian president in Ukraine, he told a woman who lost relatives in the Nazi Holocaust: ‘And now Putin is doing just about the same as Hitler.’

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  21/05/2014 - 13:42 13:42

  fuck de grote bedrijven en hun aandeelhouders… geld is het enige dat telt voor ze. Als saudie arabie volgende week bedingt dat alle vrouwen in NL onder de boerka moeten lopen, gaan ze zich daar ook onvermoeibaar voor inzetten.. want: goed voor de economie enzo

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  21/05/2014 - 13:45 13:45

  U laat uw vrouw toch onder de boerka lopen? Nee? Weet u wel wat dat voor schade doet aan onze economie? Wilt u dan soms werkeloos worden?

  xaderp.
  Redacteur
  21/05/2014 - 14:00 14:00

  We hebben in Nederland een Burkaverbod. Daar heeft Saudi-Arabie niet onze bedrijven voor uit hun land geflikkerd, dus stop maar met je hetze.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/05/2014 - 14:20 14:20

  @Hangmat
  Met een beetje geld is alles te promoten..
  Dan kunnen we binnenkort dus “Boerka zoekt vrouw” op de TV verwelkomen.

  Weirdoinventor
  Lid
  21/05/2014 - 16:14 16:14

  *Plust Ploppo’s mandaat*, inderdaad dat dan weer wel.

  Ome Mc
  Lid
  21/05/2014 - 16:29 16:29

  “Vraag blijft hoe fout een regime mag zijn voordat NL het officieel veroordeelt”

  Als ik het zo bekijk, dan kan dat lang aan.

  Extragratis godwin:
  “De Nederlandse Regering is bezorgd over de ernstige mensenrechtenschendingen door het Duitse regime. Nederland roept Duitsland in bilaterale gesprekken en in multilateraal overleg op de mensenrechtensituatie te verbeteren.”

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  21/05/2014 - 17:43 17:43

  Dit is toch een heel bijzondere dag. Omdat ik het jammer vind dat ik Xaderp maar 1 keer kan plussen.

  GW is niet meer of minder dan een hetzemachine en daar worden straks ook de werkmensen slachtoffer van. Zij, die in eerste instantie GW op handen zouden dragen. Want ook al roep je fuck de multinationals, Jan Doorsnee zal er maar op de loonlijst staan als er straks geen werk meer is.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  21/05/2014 - 17:50 17:50

  @xaderp: of wij een boerka verbod invoeren, beledigende stickers maken of spotprenten publiceren, het patroon is vaak hetzelfde: 6 maanden na publicatie komt er een moslim uit Nederland in saudi Arabie en gaat daar stemming lopen maken..

  Maar goed, dat is daar ook makkelijk want oppositie partijen bestaan daar niet, dus moeten die beledigingen wel het werk van die westerse regering zijn

  G. de Vader
  Gast
  22/05/2014 - 09:05 09:05

  Ik kan me niet geheel aan de indruk onttrekken dat dit bericht verzonnen is om de Europese verkiezingen te beïnvloeden.

  Weirdoinventor
  Lid
  22/05/2014 - 09:59 09:59

  Ja… Ik weet niet of ze er dan soort van goedwillende Marokkanen bij zouden verzinnen:

  http://www.actueelnieuwsnederland.nl/artikel/100015139/marokkaanse-nederlanders-vragen-saudi-arabie-geen-sancties-in-te-stellen.html

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN