More

  RECENTE POSTS

  Sarren met subsidie

  De stichting Aknarij West biedt Amsterdamse kutmarokkaantjes een workshop Straatrecht aan. Daarin krijgen het scootertuig allerlei tips en tricks over wat hun rechten zijn op het moment dat zij in aanmerking komen met de Hermandad. Moet je altijd een identiteitsbewijs tonen als je daarom wordt gevraagd? Mag een agent je fouilleren? Wat kan je aan een agent vragen? En daar zijn de VVD (en de Bruine Bode) boos over. Want volgens de VVD moet het verhaal zijn: de politie behandel je met respect en dan werk je gewoon mee. Net als Jos van Rey, zeg maar. Plus: aangezien er de afgelopen 2 jaar 37.000 euro subsidie door de stichting is ontvangen – “geld dat door hardwerkende Amsterdammers is opgebracht” – vindt de partij dat er maar eens heel kritisch naar gekeken moet worden, “want dit is niet de beste manier om overheidsgeld te besteden.” Dat laatste is wat voor te zeggen, maar natuurlijk niet door de partij die voor ons net 37 vliegende Fyra’s heeft aangeschaft. Of die met gemeenschapsgeld tuinders hun ondernemersrisico gaat zitten afdekken terwijl ze nog geen appeltje minder hebben verkocht in Rusland.
  kutmarokkanenToch blijft het grappig dat de gestolenscooterjeugd uitgerekend volgens de VVD beter niet op kosten van de gemeenschap al te wijs wordt gemaakt voor wat betreft de mogelijkheden die de wet hen biedt. Want was het niet de wandelende incontinentieluier Uriël Rosenthal (VVD) die het ambassadenetwerk actief is gaan inzetten om multinationals te wijzen op de fantastische mogelijkheden die onze fiscale wetten hen bieden? Waardoor Amsterdam is uitgegroeid tot een belastingontwijkend rovershol waar jaarlijks 8000 miljard (!) door de brievenbussen wordt gepompt opdat multinationals en multimiljardairs voor een schijntje wereldwijd kunnen parasiteren op de maatschappij? De inmiddels afgetreden druiloor Fransje Weekers had geen zin dáár iets aan te veranderen omdat de heling net iets te profijtelijk was (0,0125%) , maar als vanouds pakt de VVD krabbelaars natuurlijk ‘keihard’ aan. Hoogste tijd dus dat de subsidie van Aknarij West wordt beëindigd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  08/08/2014 - 16:37 16:37

  En inderdaad staat er op hun website nergens dat dit alleen voor marokkaanse jongeren bedoeld is. Iedereen kan er dus gewoon op inschrijven. En zo te zien aan het persbericht op de website, is de hoernalist in kwestie al na drie regels WHUUUUU gaan typen zonder de achtergrond te lezen… maarja Telegraaf..Lekker parelduiken overigens weer.

  L B
  L B
  Beheerder
  08/08/2014 - 17:02 17:02

  6 cent per hardwerkende inwoner? SCHANDE!

  E.R. Deoz
  08/08/2014 - 17:36 17:36

  [imgcomment image[/img]

  En verder gewoon je bek houden.

  Hebben ze bij de VVD en Telegraaf trouwens niks beters te doen? Oproepen om Israëlische vlaggen op te hangen bijvoorbeeld, om ze daar een hart onder de riem te steken in hun strijd tegen terroristische nazimoslims. Troepen naar het Oostfront zijn ook altijd een goed idee. Zoveel moois te doen Vrijheidsstrijders des Vaderlands, verspil je tijd toch niet met dit gezeik.

  Ome Mc
  Lid
  08/08/2014 - 20:30 20:30

  Een klein budget ter beschikking stellen om geïnteresseerde mensen te onderwijzen in hun rechten? Dat lijkt mij in een bona fide democratie een prima besteding van overheidsgeld. Ik zou het wat breder trekken, maar in een staat war men o.b.v het (valse) vermoeden dat je illegaal bent zonder gerechtelijk bevel je huis mag doorzoeken is elk initiatief dat bijdraagt aan rechten bescherming subsidie waard.

  Pendletoncils
  Pendletoncils
  08/08/2014 - 21:31 21:31

  Als je nou stelt (door een snelle blik op de site) dat de stichting een aardig en divers aanbod ten bevordering van de integratie heeft, en veelal met vrijwilligers werkt. Je anti VVD en telegraaf reflex die op het oog een groter percentage van je post vult maakt het geheel een sneue post die zo bij de roze buren vandaan had kunnen komen. Straks ga je nog zeggen dat kraken een recht is.

  arjope
  arjope
  09/08/2014 - 13:39 13:39

  als je subsidie gaat geven aan jongeren die hun school niet afmaken en regelmatig met de politie in aanraking komt ben je als overheid al zwaar gestoord.
  als ze hun best zouden doen op school hadden ze helemaal geen hulp nodig bij problemen met politie ,want dan waren ze misschien al minder crimineel en komen ze niet zo vlug in de criminaliteit

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN