More

  RECENTE POSTS

  “Rutte moet niet met een flutverhaal komen”

  Vanochtend zat een der redactieleden in de trein en ving daar een gesprek op met Martin Bormann Bosma die met de grote geblondeerde leider aan de telefoon hing. Zo ongeveer zijn halve speech tijdens het komende kamerdebat over de Griekse genocide kwestie is dus in handen van uw favo margeblogje en ook de insteek van Wilders voor het debat.

  “Meneertje Rutte zal vandaag bij de ingelaste plenaire zitting over de PGB crisis niet met een “flutverhaal” moeten aankomen en bereid moeten zijn om “moeilijke maatregelen te nemen” om nog aanspraak te maken op een eventueel steunpakket vanuit de PVV. Meneertje Rutte en meneertje van Rijn zullen moeten aantonen dat ze bereid zijn drastisch te hervormen en bezuinigingen terug te draaien. Maar, aldus Greet “het is niet ons doel Martin van Rijn uit het kabinet te duwen”.

  Volgens de Geert Wilders is het niet zo dat het bericht van Martin van Rijn met ‘ik heb geen flauw idee of het lukt de problemen op te lossen, ooit’ over de hervormingen en bezuinigingen betekent dat de de PVV de voorwaarden voor een volgend steunpakket zal aanpassen. Integendeel: omdat Martin van Rijn de afgelopen vijf maanden moeilijke hervormingen voor zich uit heeft geschoven, staat de zorg in Nederland er nog slechter voor. “Er zal eerder meer dan minder nodig zijn om eruit te komen.”

  Als het Ministerie van van Rijn vrijdag niet bereid is fundamenteel te hervormen en te bezuinigen, houdt het voor Wilders op.

  Dat het Ministerie van van Rijn een volksraadpleging hield, had Wilders “ontzettend kwaad” gemaakt. “Hoe kom je erbij?”, zei Wilders. Volgens de goddelijke blonde heeft de premier een “enorm risico” genomen met de de gezondheid van Henk, Ingrid, Mohamed en Fatima, maar dat is wel een risico dat de van Rijn zelf heeft genomen terwijl hij ook de problemen had kunnen oplossen.

  De Kamer is diep verdeeld over het broddelwerk van de staatssecretaris, zo bleek al voor het debat. Coalitiepartijen VVD en PvdA hebben verschillende ideeën over hoe het nu verder moet met van Rijn. PvdA en D66 willen dat van Rijn bij de klus blijft, partijen als PVV, ChristenUnie en SGP vinden dat van Rijn eruit moet. De VVD pleit daar niet voor, maar verwacht wel dat het hier op uitdraait.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN