More

  RECENTE POSTS

  Rotterdam gaat loco; Feyenoord kan kampioen worden

  Na 18 jaar falen kan Feyenoord vandaag voor het eerst weer eens kampioen worden. Hoewel er natuurlijk een kans is dat dit níet gebeurt, lijken fans er 100% van overtuigd dat hun club morgenmiddag gehuldigd zal worden. Al weken geleden lieten die-hard fanboys tattoo’s zetten en vandaag gaat de hele stad loco. Vuurwerk wordt afgestoken, er worden clubliederen gezongen en De Kuip is uitverkocht.

  Feyenoord speelt vandaag uit tegen Excelsior in stadion Woudestein, maar dit is zo’n klein stadion dat tienduizenden fans naar de Kuip gaan om de wedstrijd op schermen te volgen.

  Spoor van vernielingen

  Het geintje is al weken dat wat er ook gebeurt, in Rotterdam een spoor van vernielingen zal ontstaan. Blijkbaar gaan voetbal en dingen moeten slopen hand in hand. We snappen nog steeds niet zo goed waarom er dingen kapot moeten in combinatie met voetbal, maar wellicht is dat een gebrek aan begrip. Op een bijzondere planeet zal het vast volkomen logisch zijn om dingen stuk te willen maken als je voetbal gaat kijken. De Speld had al een berichtje online gezet over de route die het vernielende Legioen zou gaan afleggen.

  Onrustig

  Als fans met zijn allen bij elkaar komen, worden ze vaak een beetje onrustig. Dat was vanmiddag dan ook al op het nieuws te lezen. De politie is al massaal op de been en er zijn overal hekken geplaatst. Op Rotterdam CS was de boel weer eens ontruimd, omdat iemand het nodig vond om vuurwerk af te steken. Het feestje zal nog de hele dag en vermoedelijk nacht duren. Veel succes voor alle inwoners van Rotterdam en laten we dan maar hopen dat Feyenoord inderdaad kampioen wordt. Misschien blijft er dan meer heel van Rotjeknor.

  Update: Feyenoord verliest spectaculair van Excelsior met 3-0… De sloop kan beginnen.

  Update: Er zijn zo’n honderd cro-magnon relschoppers gearresteerd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  07/05/2017 - 16:29 16:29

  Wat is het stil hier. Feestje gaat niet door begrijp ik?

  Weirdoinventor
  Lid
  08/05/2017 - 06:28 06:28

  Ik waande me gisteren op Utrecht Centraal al in een oorlogszone. Meer agenten in die hal dan reizigers. Het grootste deel ME’ers, met wapenstokken van een meter en een soort van van die ijshockey keeper beenbeschermers aan. In groepjes van twee tot zes agenten staan ze om de vijf meter gepost, terwijl een groep van minstens tien van hun collega’s met getrokken stokken richting het perron rent waar net de eerste trein uit Rotterdam aankomt. Binnen tien minuten heb ik twee mensen op stretchers afgevoerd zien worden. Geen van beiden leek heel ernstig gewond (voor iemand die richting een ambulance gaat), maar die tweede had wel een politie-escorte mee die niet meer op een hand te tellen was. En dat zijn dan dus de mensen die al op een brancard liggen.

  En dat allemaal door een Rotterdamse derby. Raar volk, die voetbalfans.

  Bismarck
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  09/05/2017 - 11:07 11:07

  Of die politieagenten. Het zou niet de eerste keer zijn dat ze “preventief” beginnen te knuppelen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/05/2017 - 09:42 09:42

  Door te verliezen kan men volgende week thuis in de Kuip kampioen worden. Dat levert vast een hoop extra inkomsten op.
  Maar dan kunnen ze natuurlijk ook nog verliezen en als Ajax dat dan ook doet is er alsnog niks aan de hand.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN