More

  RECENTE POSTS

  ROB VAN DAAL IS EEN MINDERWAARDIG MENS

  BEUKERS. HET ZAL JULLIE ALLEMAAL NIET ONTGAAN ZIJN, SYLVANA SIMONS IS NOGAL EEN DINGETJE. DAT KAN JE LEUK VINDEN OF NIET LEUK VINDEN EN DAN HEB JE OOK ENORME HORDES TYPES DIE DAAR WEER WAT VAN VINDEN EN HEY DAT IS ALLEMAAL GOED WANT VRIJE SAMENLEEFDING EN ALLES IS PRIMA EN DAN HEB JE ROB VAN DAAL. WIE? ZANGER ROB VAN DAAL. OF ZANGER ROB VAN DAAL (MET EXTRA GRATIS NULZES NUMMER, HET ENIGE NUMMER VAN HEM DAT ZEG MAAR ECHT DE MOEITE WAARD IS). EN ROB VAN DAAL DENK HÉ LEUK EEN OPHEFJE LAAT IK EENS LEKKER AANHAKEN OP DE SMERIGE RACISTISCHE SENTIMENTEN VAN MENSEN DIE ZICH ECHT STUPIDE DRUK MAKEN OVER HET WEL EN WEE VAN ZWARTE PIET. EN DAT KROKANT GEBAKKEN REEP SLACHTAFVAL ZANGER ROB VAN DAAL DAN EVEN EEN LEUK CARNAVALSNUMMER IN ELKAAR SLEUTELT. NOU JA LEUK, HET IS ECHT SUPERDUPERBLOEDHOERENKUTNEUK SLECHT. MAAR WAT VERWACHT JE OOK VAN ROB VAN DAAL (DIE NIET EENS EEN WEBZIJDE HEB, DE PRUTSER), WIENS MISSIE IN HET LEVEN HET IS OM ER ZO KUT MOGELIJK BIJ TE HANGEN. ALS ROB VAN DAAL EEN PLASTIC ZAK MET KITTENS WAS STONDEN ER MENSEN IN DE RIJ OM HEM DOOD TE KNUPPELEN. DE HUFTER. EN NOU BLIJKT ROB VAN DAAL EEN ENORM LAFFE PRETVLEK OOK NOG. WANT HET NUMMER GAAT DUS HELEMAAL NIET OVER SYLVANA SIMONS, HEUS NIET. HET KOMT WEL HANDIG UIT, WANT IEDEREEN WIL NU BELLEN MET ROB VAN DAAL. NOU DAT KAN. ZIJN NUMMER IS 06-53250994 DUS ALS JE ROB VAN DAAL, VOORHEEN BEKEND VAN ENORM KUT WEINIG, BIJ VOORKEUR MIDDEN IN DE NACHT WIL GAAN VERTELLEN WAT JE VAN HEM VINDT ZOU DAT IN PRINCIPE VANAF NU MAKKELIJK KUNNEN. IK GA ONDERTUSSEN EVEN MET EEN KRATJE CAVIAS GOOIEN TOT IK WAT GEKALMEERD BEN.

  INSTANT UPDATE:

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  16/11/2016 - 18:42 18:42

  Hear hear!!

  Monade
  16/11/2016 - 20:19 20:19

  Ik heb het veuls te druk om me constructief met de WakkerPedia bezig te houden; het blijft vooral bij dwangmatig telegraafreaguursels verzamelen. Ik kan ook nog geen oordeel vellen over het fenomeen DENK (leuk manifest, hoor, is een goede blauwdruk voor een 21e eeuwse politieke partij, maar zullen ze in de praktijk meer blijken te zijn dan mislukte Social Justice Warriors?).

  Wat ik wél weet is dat er voortdurend van links tot rechts een enorme lading echte racistische bagger (dus niet sjw / intersectional feminism-lulkoek) over Sylvana Simons wordt uitgestort, zonder dat er serieus op haar inhoudelijke argumenten wordt gereageerd.

  Ik dregde vanmiddag dit op uit de TMG-riolen:
  Als Sylvana echt op wil vallen en een statement wil maken, legt ze een katoen veldje aan in haar tuin, en wijd ze zich volledig aan het verzorgen en plukken van die plantjes.
  J.P.E.v.d.W | 15-11-2016 | 15:42

  En dan ben je wat mij betreft qua Sylvana-kritiek voorlopig uitgeluld.

  /Rustig maar, @Monade

  Weirdoinventor
  Lid
  16/11/2016 - 22:35 22:35

  Nummer 9 op de Lijst Trump Nederland, staatssecretaris van cultuur en o nee dat ministerie heffen we op.

  Nou ja, zou wel lachen zijn in ieder geval.

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  17/11/2016 - 08:22 08:22

  Zegt de man die denkt dat humor begint met het aanzetten van je capslock.
  Het is maar waar je je druk om maakt.

  Frisco
  Lid
  17/11/2016 - 10:36 10:36

  Oh, hoi Rob van Daal.

  Bismarck
  17/11/2016 - 12:17 12:17

  En dan ook gewoon ontkennen hè. Nee, het gaat over een Oost-Europese hoerpostorderbruid. En dat zie ginds komt de stoomboot? Ik dacht dat dat het Wilhelmus was!

  dennis
  dennis
  Gast
  Antwoord aan  Bismarck
  17/11/2016 - 15:44 15:44

  Maar ik snap de invalshoek van dit artikel wel. Beetje mensen tegen de haren instrijken.. Dan reageren ze tenminste en dan lijkt het net alsof er nog wat gebeurd hier op dit ooit zo bekende weblog.

  dennis
  dennis
  Gast
  17/11/2016 - 15:16 15:16

  weet je wat pas minderwaardig is? 86% van de nederlanders ziet Zwarte Piet niet als een racistisch fenomeen en dat het dan vervolgens door linkse media wel door onze strot gedrukt wordt! Bah bah bah!
  Rob van Daal is een gezellige zangert die regelmatig de actualiteit op de hak neemt en daarbij nu ook toevallig en passent de stem van het volk verwoordt. Zouden ze in Amsterdam/Hilversum ook eens moeten doen.

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  dennis
  18/11/2016 - 01:29 01:29

  “De stem van het volk”

  Sinds wanneer heeft ‘het volk’ één stem? Is dat niet een beetje heel erg generaliserend? Je wordt er de laatste tijd nogal mee doodgegooid dat iemand namens het volk zou spreken, maar zoals Maxima al eens zei: ‘dé Nederlander bestaat niet’. En daar heeft ze als [s]allochtoon[/s]inwoner met een migratie-achtergrond behoorlijk veel gelijk in.

  Weet je trouwens wie ook zei voor het volk te spreken? /crosstopic

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  Hoofdmeester
  18/11/2016 - 01:33 01:33

  Aanvulling (ik kan geen berichten meer aanpassen opeens?): en waarom bestaat die stem des volks veelal uit simplistisch, ongefundeerd, xenofoob, humorloos onderbuikgezeik?

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Hoofdmeester
  18/11/2016 - 07:58 07:58

  Je weet toch, als je minimaal je havo of mbo diploma haalt ben je geen volk meer. Dat zijn nou eenmaal de regels.

  En als je ouders zo’n diploma hebben moet je eerst bewijzen dat je het zelf niet kan halen voor je mee mag doen.

  Stop Immigratie Nederland
  Stop Immigratie Nederland
  Gast
  28/11/2016 - 12:12 12:12

  Weet je wat pas sneu is? Mensen die artikelen alleen maar in hoofdletters schrijven.

  Los daarvan, Sylvana & Partij DENK hebben er zelf om gevraagd.
  Als Sylvana gewoon d’r bijdehante bek had dicht gehouden en niet constant liep te zeiken over racisme, zou er niemand in NL zijn geweest die zich aan dat wijf stoorde.
  Juist door constant te zeiken dat alles racisme is, ontstaat er meer racisme.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN