More

  RECENTE POSTS

  RK Nonnen uit Kinderboerderij gezet

  Drie Rooms-katholieke Nonnen van de Orde der Bloedende Maagden gaan aangifte doen tegen een speelboerderij in Kutkrabbersveen die de drie vrouwen wegstuurde vanwege het dragen van een Habijt. Dat meldt Radio Bergeijk. De Nonnen bezochten speelboerderij Hatseflats in het Drentse Kutkrabbersveen. De Nonnen hadden van tevoren gereserveerd en werd zonder problemen binnengelaten.

  Het drietal zocht na binnenkomst een plekje om op te gaan bidden. De eigenaar van de boerderij was hier niet van gediend en vroeg de vrouwen hun Habijt af te doen. Dat weigerden ze, waarna een woordenwisseling ontstond. De Nonnen beriepen zich daarbij op godsdienstvrijheid. Ze vertrokken uiteindelijk van het terrein. In een verklaring benadrukt de speelboerderij dat er geen sprake was van discriminatie, maar van gedrag “dat niet past op een speellocatie voor kinderen”. “Hatseflats is geen gebedshuis. Dat is de reden waarom we de Nonnen hebben aangesproken”, licht het bestuur toe. “Zoals we ook andere groepen aanspreken die bij kinderen of hun ouders met opvallend gedrag vragen oproepen.” Het kabinet wil het dragen van religieuze kleding op sommige plaatsen verbieden. Het dragen daarvan wordt mogelijk verboden in het openbaar vervoer, het onderwijs, de zorg, in overheidsgebouwen, op kinderboerderijen en in redactiebunkers.

  Uiteraard legden heel wat mensen hun onderbuik op tafel in de reacties, oftewel: Parelduiken!! Uw eigen volkomen ongenuanceerde onderbuikdrol graag in de comments!

  Bidden op een kinderboeredrij!!
  Alles moet wijken voor dat volk!!

  Dat deze Gristenvrouwen zich niet aan willen passen aan de Nederlandse cultuur is evident.

  Goed dat ze weggestuurd zijn. Kom er hier in Den Haag regelmatig een aantal tegen en kinderen worden er gewoon bang van. Laten we hopen dat deze mensen ooit snappen dat het niet normaal is.

  Alle nonnen het land uit!!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  riks
  30/12/2015 - 20:33 20:33

  Ik vin dat het niet moet mogen en kunnen. Dit moeten we toch niet willen met zijn alle. Kinderen die boerderijen runnen !!! Het zou verboden moeten worden. Kinderen moeten spelen en naar school !

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  riks
  30/12/2015 - 23:54 23:54

  Dus er worden geen kinderen gefokt en/of opgefokt? Ik dacht dat het in de lijn varkensboerderij, kalverhouderij, kippenboerderij thuishoorde.

  Møhammed Said al Sahaf
  30/12/2015 - 22:30 22:30

  Ik had ze ook van m’n erf afgetrapt. Een boerka moet mogen maar dergelijke bidlippen niet op je erf of in je zaak willen hebben moet ook mogen.
  En wat die godsdienstvrijheid betreft, ze zijn 100% vrij om op straat verder te bidden. Ze hadden het overigens ook even op de plee of ergens anders uit het zicht kunnen doen.
  ~
  “Religion is like a penis. It’s fine to have one and it’s fine to be proud of it, but please don’t whip it out in public and start waving it around… and PLEASE don’t try to shove it down my child’s throat. ”
  ~
  http://dearblankpleaseblank.com/permalink.php?viewid=20720

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  30/12/2015 - 22:51 22:51

  ik had ze er ook afgetrapt.. en niet zachtzinning ook. Ook niet bidden op de openbare weg of in de publieke ruimte graag, want dat verstoort de openbare orde en is in strijd met de goede zeden . Religieus masturberen doe je maar thuis of in je bunker. . dank u. Viespeuken

  Chubbychaser
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  31/12/2015 - 10:08 10:08

  Het dragen van een Boerka is toch verboden in dit land? Ze hadden nog een boete na moeten krijgen. Het is niet iets waar je kinderen mee geconfronteerd willen worden inderdaad als ze gezellig geitjes willen gaan aaien.

  Bismarck
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  31/12/2015 - 13:03 13:03

  PLEASE don’t try to shove it down my child’s throat
  Voor de Nederlandse wet gaat die vergelijking bij incest/vrijheid van onderwijs mank.

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Bismarck
  31/12/2015 - 13:47 13:47

  Gedeeltelijk wel ja. Je bent vrij je kinderen naar een openbare school te sturen namelijk maar ook daar willen de reliwaanzinnigen en hun apologeten dat er bij maatschappijleer aandacht aan de psychische stoornis die religie heet besteedt gaat worden. Het normaliseren van de waanzin als lespakket.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  31/12/2015 - 09:59 09:59

  Prima om de parallel tussen habijt en boerka maar weer eens te trekken. Men reageert over het algemeen stukken agressiever op ingepakte moslima’s dan op nonnen, terwijl we het hier toch over kledingstukken met dezelfde functie hebben. Sterker nog, nonnen behoren zich aan geen enkele man te tonen.

  Maar ook als drie nonnen op mijn grondgebied aan het bidden waren geslagen, had ik dat ook niet geaccepteerd. Ik geef die kinderboerderijeigenaar dus helemaal gelijk.

  Heiner
  Heiner
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  31/12/2015 - 11:26 11:26

  Ik woon in een stad met veel allochtoon medemensen en ik ben wel wat gewend.
  Volgens mij is een boerka in het openbaar al lang verboden en elke keer als ik er een op straat tegen kom voel ik vreemde gevoelens in mij opkomen.
  Ik heb trouwens mijn hele leven al respect voor nonnen (waarom ook niet)maar dat terzijde…
  U vergelijkt drie nonnen met drie vrouwen in een boerka. Het zijn inderdaad allebei drie ingepakte vrouwen, het verschil zit er dan ook in dat de drie nonnen met zijn drieën komen maar dat de drie vrouwen in boerka geëscorteerd worden door hun drie mannen en elf kinderen!

  kenny013
  kenny013
  Gast
  01/01/2016 - 18:54 18:54

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN