More

  RECENTE POSTS

  Rini is boos! Want Rini wil gevaccineerd worden! En heeft het RECHT om haar vaccin te kiezen!

  WAT

  EEN ONRECHT IN ZEELAND! Buiten dat je daar natuurlijk voor een schijntje kunt wonen in de vrij ongerepte natuur (zeker zonder die moffen zo de laatste twaalf maanden) is het echt dramatisch gesteld met de gezondheidszorg. Zo mocht Rini van Erp uit Yerseke (63, overgewicht en diabetes) in januari niet ZELF kiezen welk vaccin ze mocht.

  U mompelt nu wellicht dat u nog geen flauw idee heeft wanneer die schoenenprutser u in de planning heeft voor een prikje, maar voor Rini van Erp is het dus echt enorm oneerlijk. Ze mocht namelijk al geprikt worden in februari maar wil graag zelf even bepalen welke prik ze neemt. Want ze had op Facebook gelezen dat het GEVAARLIJK WAS VANWEGE DE FRAMBOSE! Nu kunt u Zeeuwse Rini niet euvel duiden dat ze geen flauw idee heeft van wetenschap, wat jammer is dat haar huisarts, toch iemand die minimaal een aantal jaar gestudeerd heeft, meehuilt met de wappies.

  Want inderdaad, er is een miniem risico op trombose bij AstraZeneca en Janssen vaccins, maar dat is vooral gevonden bij vrouwen -onder- de 60 (jaar, niet IQ) en inmiddels is er een protocol om snel te reageren op bepaalde klachten die op die hoogst zeldzame bijwerking duiden. Een risico met een kans van 1 op miljoenen. De kans op trombose is groter als je vliegt of paracetamol slikt.
  Als Rini overigens corona oploopt en het ziekenhuis indraait is de kans op een vorm van trombose 47%. Maar lekker zelf weten, als je deze niet wil mag je vast eind juli achteraan aansluiten, maar hou alsjeblieft je jankmuil over dat je niet gevaccineerd kon worden. Dat kon, je wilde niet WANT ER STONDEN DINGEN OP INTERNET. En misschien moet Theo Giele (de hoernalist) zich eens toeleggen op relevantere dingen dan blatende voxpoppetjes laten leeglopen over non-issues.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  28/05/2021 - 21:04 21:04

  Achterlijke jankmossel. Acties hebben gevolgen, maar die dan lekker op een ander afschuiven. De PZC was maar te blij met copy, die niet van het AD kwam.
  Heeft iemand het nummer nog van 1953?

  janksmoel
  janksmoel
  Gast
  29/05/2021 - 12:50 12:50

  Eeehm de trombose die veroorzaakt wordt door de vaccinatie met AZ is niet te vergelijken met de trombose die veroorzaakt wordt door paracetamol. Beiden zijn significant anders. Dus als je wil janksmoelen, dan doe je dat op basis van statistische gegevens, en terecht overigens, maar ga geen appels met peren vergelijken a.u.b.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  janksmoel
  30/05/2021 - 21:27 21:27

  Klopt! Als mijn buurman trombone speelt als ik koppijn heb, dan helpt paracetamol niet.

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  Antwoord aan  janksmoel
  02/06/2021 - 08:33 08:33

  Interessante info, alleen hadden we het niet over het soort tromnbose, maar over de waarschijnlijkheid dat je het oploopt. en dan kan je de varianten natuurlijk prima tegen elkaar afzetten.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/05/2021 - 21:24 21:24

  Leuk detail…. Yerseke ligt midden in de Biblebelt en heeft na Urk de laagste vaccinatiegraad. Dus Rini moet niet zeiken. Als Jezus wil dat ze de Coronablaf krijgt dan gebeurt dat. Astra Zenica of Pfizer hebben geen vat op zijn goddelijke vermogens.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  30/05/2021 - 23:03 23:03

  Tsja, dat is het gevolg van het advies van de gezondheidsraad. Op zich dus wel begrijpelijk gejank. Maar als ik zelf mijn kansen zou berekenen als kwetsbare 60 plusser, zou ik dat astra zenca vaccin toch maar nemen. Nog even volhouden dus maar mevrouw!

  Voor de liefhebbers zoals dhr Ploppo heb ik nog wel een mooi anti-vax stuk in de aanbieding trouwens! Lees en huiver! https://dissident.one/2021/05/28/160-artsen-waarschuwen-in-open-brief-tegen-vaccinaties-onnodig-ondoeltreffend-onveilig/

  hangmat
  hangmat
  Gast
  Antwoord aan  hangmat
  30/05/2021 - 23:23 23:23

  Ik heb zelf een uitnodiging gekregen voor het janssen vaccin, maar ik krab me toch even achter de oren: https://nos.nl/artikel/2379257-denemarken-schrapt-janssen-vaccin-uit-vaccinatieprogramma

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  hangmat
  01/06/2021 - 15:23 15:23

  Tsja, ik heb je stukje gelezen.
  Het begint al met een samenvatting: “Vaccin-producenten zijn niet aansprakelijk…”
  gevolgd door: “Kortom, het beschikbare bewijsmateriaal en de wetenschappelijke kennis tonen aan dat COVID-19-vaccins onnodig, ondoeltreffend en onveilig zijn.”
  Sorry, maar at is helemaal geen conclusie van hetgeen er boven staat.

  Verder is de verwijzing naar de referenties genummerd, maar is die lijst zelf een bullet-list.
  Hier is een copy-paster aan het werk geweest, die niet helemaal weet hoe het werkt.

  Verder is veel tekst van het niveau “14.000 mensen zijn na vaccinatie overleden, dus het vaccin is dodelijk”. Dat is analoog aan “SInds autogordels verplicht zijn, zijn er 14.000 verkeersslachtoffers gevallen, dus autogordels zijn dodelijk”

  Verder heb ik vaker dit soort argumenten uitgeplozen. Bleek dan altijd een uit z’n verband gerukte publicatie te zijn; aangevuld met wat van-horen-zeggen ‘bewijzen’.

  Om met Marc van Ranst te spreken: “Als er een Salsapandemie uitbreekt ga ik wel eens naar Willem Engel luisteren…”

  Er is heel veel wetenschappelijke consensus wat betreft Covid-gevolgen en werkzaamheid van de vaccins. Echte wetenschappers; die daar decennia voor geleerd hebben. Het merendeel niet in dienst van farmaceuten. Op een of andere manier komt dat toch wat betrouwbaarder over.

  En neem dat Jansen vaccin nou maar. De kans dat je overlijdt tijdens de rit naar het vaccinatiecentrum is groter dan de kans dat Jansen en Janssen je de kop kost.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  01/06/2021 - 17:26 17:26

  Ik kijk nog even de kat uit de boom ploppo. Ema heeft afgewogen dat het algemene belang van vaccinatie opweegt tegen een paar dooien door vaccinatie. Gelet op de algehele volgzaamheid van de Nederlandse bevolking zit het onderhand wel snor met de dekkingsgraad. Ik kan me dus rustig richten op mijn eigen belang. 🙂

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Hangmat
  02/06/2021 - 09:20 09:20

  Het is maar goed dat we er niet allemaal zo over denken.

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  Antwoord aan  hangmat
  02/06/2021 - 08:38 08:38

  Daar heb je wel een punt, de onrust is door gebrekkige communicatie veroorzaakt, dus in zekere zin is het commentaar wel te begrijpen. Toen bij het AZ vaccin signalen van trombose-problematiek naar voren kwamen hadden ze direct experts op dat gebied onderzoek moeten laten doen, maar die zijn compleet genegeerd. In plaats daarvan ging men heel paniekerige acties ondernemen “om het risico goed te onderzoeken”, dat deed veel meer kwaad dan goed.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN