More

  RECENTE POSTS

  RIJKSWATERSTAAT MOET KAPOT WANT ZE BOUWEN WEGEN WAAR MOORDENAARS EN DIEVEN OVERHEEN RIJDEN!

  Vrienden, even onder elkaar, we kunnen het er nu wel even over hebben, als bovenmatig beleuterden onder elkaar, hoe enorm voorbips moet het toch zijn om een kleine cocktailprikker te hebben. Bij het boeken van de lokatie van het aankomende redactieweekend is bijvoorbeeld rekening gehouden met van die typische Belgische bedden met een gleuf in het midden zodat de waarde redactieleden ook op hun buik kunnen slapen en zo wordt bijvoorbeeld ook het fragiele deelvan het interieur naar de hoeken van de kamer verplaatst zodat wanneer iemand zich plotsklaps omdraait tijdens het naakt olijfolietwisteren niet meteen het halve meubilair omligt. Ennieweetjes, terug naar de minderbesnikkelden. Dat zijn van die types die bijvoorbeeld naaktfoto’s van celebs gappen en dan mild ongevraagd op de interwebs pleuren. Nou is er helegaar niets mis met de doppen van Kate Upton (laat even weten hoe laat je er bent op vrijdag Kate) maar het blijft natuurlijk wel een faalfallusactie. Maar hee, het internet is (buiten Noord-Korea, China, Turkije en Barneveld) gewoon open en vrij. Nu is er echter iemand opgestaan met een echt bovenmatig beperkt benedenbuiks lubbertuitje. Deze meneer heet (heel toepasselijk) Bert Varkensneuker. Of in het Engelands Brad Cockingham. Deze micropenismeneer heeft namelijk bedacht dat het een prima idee is om 4chan kapot te maken omdat daar foto’s zijn verschenen van de kale kano van Kaley Cuoco. Dus heeft Bertje een blogje de lucht ingetrapt a social media marketing enterprise that has participated in some of the most viral campaigns and music videos uit de grond geëjaculeerd. Uiteraard met een bemmende hashtag. Zijn actie is overigens gericht aan Brakke Bama want die is schijnbaar in zijn beleving het opperhoofd van de dikke doppen distributie op het internets. Want dat is volgens de sneusnikkelsnor namelijk de oplossing. Verbieden. Dan gaat het wel weg. Ga lekker met Wim van de Camp praten, als CDA’er hebben jullie dan meteen twee dingen gemeen. Oh ja, en natuurlijk het kutargument-du-jour: Dat is goed voor de privacy, censuur. Nee Brad. Ga van m’n internet af.

  Kate-Upton

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  24/09/2014 - 17:10 17:10

  “De website EmmaYouAreNext.com, met een aftelklok, blijkt opgezet door Rantic Marketing. Dat verwijst bezoekers van die site nu door naar de eigen website, waar nu een open brief aan president Obama staat. In de brief zegt het marketingbedrijf door bekende schrijvers te zijn ingehuurd om te pleiten voor het einde van 4chan.
  Met het dreigement om naaktfoto’s te publiceren wilde het bedrijf meeliften op de commotie over de brede aanval op iCloud-accounts van bekende en minder bekende mensen die naaktfoto’s van zichzelf hadden opgeslagen. Die zijn door hackers gepubliceerd op onder meer 4chan.”

  http://webwereld.nl/beveiliging/83962-nieuw–lek–naaktfoto-s-blijkt-marketingstunt

  Reet
  Beheerder
  24/09/2014 - 17:22 17:22

  En nu nog iemand vinden die met zo’n soort bedrijf in zee wil

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  24/09/2014 - 17:40 17:40

  Ik mis nog een tag, Flep.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  24/09/2014 - 21:20 21:20

  Hmmmm, die topic-foto:
  *handen op monitor legt*

  Illuminatus Magnus
  24/09/2014 - 21:58 21:58

  > Verbieden. Dan gaat het wel weg.

  Nee, je weet toch dat je iedereen moet afzeiken die iets naars over je speeltje zegt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN