More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – Prissy’s World Vlog #34 Kerst theelichtjes

  Nu zijn er natuurlijk de vrouwen die (al dan niet terecht) overladen worden met aandacht. Zoals <gare kutinfluencers opzoeken> of <talentloze BN’ers>, Mia Khalifa of Marion Koopman. Maar er zijn ook vrouwen die een vlog publiceren en dan na een week nog niet op 14 views zitten.

  Daarom dat we vandaag aandacht geven aan Prissy, van Prissy’s World. U ken het wel niet. Een week geleden blafte Priskilla (niet haar echte naam) een video online over kerst theelichtjes en na een week zat ze op 5 views. Daar gaan we dus wat aan doen.

  Om u een beetje warm te maken voor Priskilla, hier wat zaken die we van haar weten. Ze is niet zo lekker, ze heeft wenkbrauwen, koopt bij de AH en is de trotse bezitster van een koeltas van de Zeeman. Een van de zaken die haar vlogs zo lekker authentiek maakt is dat ze filmt met een raboscanner.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  27/12/2021 - 00:51 00:51

  oh, ze heeft al een vriend * sad trombone *

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN