More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – De Ultieme Oplossing Tegen De Kerststress

  Lachen is gezond. Dat weten we allemaal. En daarom verblijden we u dan ook al jaren tijdens de kerstdagen met al deze kerstkneiters.

  Want lachen vermindert stress, depressie, bezorgdheid en slapeloosheid. En laten dat nou net dingen zijn waar heel veel mensen tegenaan lopen in de aanloop naar- en tijdens de kerstdagen.

  Om die kerststress en alle daarmee gepaard gaande ongemakken een beetje draaglijker te maken hebben we onderstaand filmpje voor u opgeduikeld. Niet alleen zult u daar onbedaarlijk om gaan lachen, het zou zelfs zo kunnen zijn dat u uitbarst in het keihard schreeuwen van “GOEDVERDEGOEDVER! WELKE! DE! VLIEGENDE! NEUK! IS! DEZE?!?! WAT! EEN! ENORME! PESTPLEURISKERSEMISVIDEO! WAAROM??!! HOE DAN?! GA! EENS! DOOD!!” Of iets van dien aard. En dat is zelfs nog beter. Want, zo hebben knappe mensen met witte jassen in laboratoria van universiteiten onderzocht: schelden is óók heel gezond! Win-win dus!

  Geheime tip: zet het geluid van uw speakers 5 streepjes harder. Dan bent u voor u het weet, heel lekker makkelijk en snel van uw kerststress af en kunt u vanavond helemaal zen met uw dierbaren (of, als u geen dierbaren hebt, uw trouwe stressverminderende linker- danwel rechterhand) aan het kerstdiner beginnen!
  PS Ja, wij lazen in eerste instantie ook EFT Fapping.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 6 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN