More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2022: VOF Niet Te Filmen Kerstgroeten

  Elk jaar zijn er heel veel goedbedoelende bedrijven die goedbedoelde Kerst- en nieuwjaarswensen op het internet zetten. Dat ze dat soms beter niet kunnen doen bewijzen onderstaande groeten.

  We trappen af met Digicontact. Bij Digicontact zijn ze ALLEMAAL ‘een lekker gek mens’. Het is dan ook niet zo vreemd dat er door het bedrijf een ludieke, supergrappige dijenkletsende kerstgroet is opgenomen. We volgen een net uit de Efteling ontsnapte kerstlaaf tijdens een rondgang door het kantoor en gaandeweg komen we alle leuke en gezellige medewerkers tegen. Doe je best en blijf kijken tot het eind! Want de afsluitende wens is in één woord geweldig. “En vooral gelukkig 2023.” Met zó’n grafstem uitgesproken dat je denkt dat ze na de opnames meteen gezellig ging shoppen voor een touw en een krukje.

  Zit u al in de wasmand te huilen? Kom er dan gauw uit voor De Markt Online! WAT ZEGT U?! De Markt Online!! Ze doen dingen met communicatie en promo voor diverse markten in het hele land. En daar hoort natuurlijk ook een gezellige kerst- of nieuwjaarsgroet bij. WAT ZEGT U?! Een gezellige kerst- of nieuwjaarsgroet!! Wij denken tenminste dat die in onderstaande filmpjes zitten. Want er worden dingen gezegd. Dat kun je zien. Maar het is nogal raden naar de exacte inhoud. WAT ZEGT U?! Dat het nogal raden is naar de exacte inhoud!!

  WAT ZEGT U?!

  WAT ZEGT U??!!

  WAT ZEGT U???!!!

  WAT ZEGT U????!!!!

  We sluiten af met een knaller! De medewerkers van Interreg Vlaanderen-Nederland wensen u “FIJNE FEESTEN!”. Maar eerst even de hond afmaken en het personeel met een stukje tinnitus van heb ik jou daar het nieuwe jaar in sturen! BAM!!

   

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2022, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen negen jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

   
  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  25/12/2022 - 14:22 14:22

  Ik heb alle videos van de markt tegelijk aangezet en dan versta je opeens alles

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN