More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2022: Modern Koken (2)

  Kerst, dat is natuurlijk voor foodies een uitgelezen kans om Restaurantje te spelen. Mooi gedekte tafel, veel gasten, en bijzondere gerechten om indruk te maken. Uiteraard wijzen wij u graag de culinaire weg, met een aantal recepten die u weliswaar veel tijd en inspanning gaan kosten, maar waar u mee gezien mag worden.

  We gaan verder met zelfgemaakte Luxe Aspergeragout. Je neemt daarvoor één blik Jumbo Luxe Aspergeragout, lees zelf op de verpakking hoe je die moet openen en opwarmen of is dat te moeilijk voor je??? OH NOES, het staat niet eens op het etiket!! WAT NU?! Jezus wat een paniek. Effe zitten met een Glühbiertje. Gelukkig werken supermarkten aan een concept waarbij 15-jarige oproepkrachten bij u thuis het blik komen openen, om u het nog meer werk uit handen te nemen. Opeten moet u dan nog wel zelf, maar ook daar wordt een oplossing voor gezocht.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2022, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen negen jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN