More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2022: Modern Koken (1)

  Kerst, dat is natuurlijk voor foodies een uitgelezen kans om Restaurantje te spelen. Mooi gedekte tafel, veel gasten, en bijzondere gerechten om indruk te maken. Uiteraard wijzen wij u graag de culinaire weg, met een aantal recepten die u weliswaar veel tijd en inspanning gaan kosten, maar waar u mee gezien mag worden.

  We trappen af met zelfgemaakte Filodeeghapjes roomkaas tomaat. Je neemt daarvoor één stuks AH Excellent Filodeeghapjes roomkaas tomaat, lees zelf op de verpakking hoe je die moet afbakken of is dat te moeilijk voor je??? 11-15 minuten op 190 graden! En klaar ben je! Jezus wat een werk. Effe zitten met een borrel. Gelukkig werken supermarkten aan een concept waarbij 15-jarige oproepkrachten bij u thuis de oven komen bedienen, om u het nog meer werk uit handen te nemen. Opeten moet u dan nog wel zelf, maar ook daar wordt een oplossing voor gezocht.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2022, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen negen jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  4.7 3 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN