More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2021: Santa Habibi

  Oh joy! Nog een uurtje of drie en jullie mogen weer aanschuiven voor een tweede gourmet/erfraaier/fondue-sessie. Wat een feest toch! Bijkomend voordeel, geen extra was want die geur krijg je toch niet meer uit je kleding. Geheime tip: gewoon wegtyfen.

  Maar goed, we zijn inmiddels al even aanbeland bij Tweede Kerstdag en dat kan jullie na het serieuse kerstgeweld van de afgelopen dagen niet ontgaan zijn. Het ene zichzelf veel te serieus nemende kerstdrama na het andere zichzelf nog serieuzer nemende kerstdrama voltrok zich hier op jullie vertrouwde online kerstmarkt.

  Gelukkig neemt niet iedereen zichzelf en kerst zo serieus. Zoals de heren van Jordindian, twee vrienden uit Jordanië en India (de naam zegt het al een beetje) die sinds een jaar of vier het internet bevuilen met hun video’s. Het laatste product van deze heren is Santa Habibi, waarin de Jordaanse helft van het duo zijn in meerdere gevallen begrijpelijke kerstwensen uitspreekt. Mia Khalifa Inshallah!

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN