More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2021: Sandy Struijs – Vieren We De Kerst Dit Jaar Online

  Het begon allemaal met de oerknal zo’n 14 miljard jaar geleden. Na bijna 10 miljard jaar ontstond uit deze oersoep onze aarde, waar na enige tijd de eerste vormen van leven zich ontwikkelden, die alle kanten op evolueerden.

  Pas zo’n 150.000 jaar geleden ontstond uit deze genetische chaos de moderne mens. Via de uitvinding van de landbouw zo’n 10.000 jaar geleden, en de bronstijd en de ijzertijd, verschenen de eerste vormen van menselijke beschaving in ons land. We bouwden hunnenbedden en de Deltawerken. We vochten tegen de Romeinen, de Spanjaarden, de Fransen, het Duitse Elftal, we brachten grootheden voort als Michiel de Ruyter, Erasmus, Rembrandt, Vincent van Gogh en Max Verstappen. Al dit, al deze generaties vóór ons, vormen één lange onafgebroken lijn naar Sandy Struijs.

  Sandy Struijs is een allround zangeres, DJ, fotograaf, en heeft ook nog een baan in de thuiszorg. En als zangeres is ze verantwoordelijk voor de kneitert Anderhalve meter (van je nek tot aan je veter) en natuurlijk onderstaand Kerstlied. Ik vraag me af of de geschiedenis anders zou zijn gelopen als vooraf bekend was dat 14 miljard jaar inspanning en opoffering tot dit zou leiden.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  26/12/2021 - 02:46 02:46

  Goed verhaal, maar deze hit maakt duidelijk dat de mens door eigen doen uit het paradijs is verdreven en dat we daar nu de zure vruchten van plukken!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN