More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2021: Patrick van Breemen – Ben Jij Met Kerst

  Ruim baan op deze Tweede Kerst Kneiterdag voor Waalwijk’s trots Patrick van Breemen met zijn Kerst Kneiter “Ben Jij Met Kerst”. Wat jij precies bent met Kerst, dat hoor je natuurlijk als je het lied afluistert, want met grote emotionele uithalen geeft Patrick ons het antwoord.

  In het dagelijks leven werkt Patrick als diesel monteur bij een Rotterdams bedrijf dat onderhoud pleegt aan locomotieven, en ik ben haast geneigd te zeggen dat dit doorklinkt in zijn massief klinkende wall of sound.

  In de video rond 1:40 zien we dat Patrick vrijwel naadloos switcht van een glas koffie uit zijn inbouw nespresso, naar een glas rode wijn. Om nog geen 30 seconde later weer van een glas nespresso te nippen. En direct weer door terug naar de wijn! Om af te sluiten met wederom koffie. WTF is hier aan de hand! Ofwel is de regisseur de continutiteit compleet uit het oog verloren, of Patrick heeft een erg vreemd drankprobleem. Anyway, we zien ook dat Patrick de grootbeeld TV op SBS6 heeft afgestemd. Dat is natuurlijk wel weer jammer.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  25/12/2021 - 09:32 09:32

  Dat is inderdaad de fluit van een oude stoomloc.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN