More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2021: Nick Sinnema – Het is alweer Kerst!

  Goedemorgen op deze heerlijke Kerstochtend, lieve Retecoollezertjes! En op uw favoblog betekent dat een nieuwe dag vol fijne Kerst Kneiters! We trappen af met een muzikaal pareltje van Nick Sinnema, een nogal jonge gast uit Leeuwarden, die zichzelf Producer/DJ noemt, maar wij vermoeden dat-ie dat pas mag van z’n moeder als-ie z’n huiswerk af heeft.

  Op zijn Youtube kanaal heeft Nick wat vage maar verder wel sfeervolle collage’s staan. Compleet afwijkend van de rest is onderstaande Kerstvideo, en zonder nou heel veel te verklappen kunnen we stellen dat er een fraaie spanning is tussen beeld en geluid. Visueel lijkt het een compilatie van de meest gelikte Kerst-vlogvrouwen-hometour video’s die Nick kon vinden, maar waar we precies naar luisteren blijft toch een groot raadsel. We vermoeden dat Nick qua Kerstbeleving op één lijn zit met de samenstellers van deze Kerst Kneiters, maar helemaal zeker weten we het niet.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN