More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2021: De afvallers

  Hahaha, u dacht heel even dat we dieettips gingen geven op Retecool? Neen. Er zijn een blauwe maandag wat ontdooiinstructies gepost maar dat was ongeveer even geliefd als businessideetjes van Sywert van Lienden.

  Net als u morgenochtend het Vienna Philharmonic laat begeleiden door de overgebleven oliebollen (u haalt ook altijd te weinig appelbeignets?) zit uw redactie na de (weer extreem succesvolle kerstkneiters 2021 met een lijstje met afvallers. Slime of the gutter. De Gio Swikkers onder de woonwagenzangers. Een liefdesverklaring van Berrie Swertz, kortom, het is het net niet geworden wat je ervan dacht. Dus die hebben we maar even op een rijtje gezet, want cuntent is king.

  Shoppingcenter Overvecht

  Serieus, wat waren jullie denkende? Een vlogger van 14 met Parkinson? En geen spazie tussen het volstrekt overbodige Engelse Shopping Center?

  Rianne Live

  Er zijn ladingen zichtbaar zwakzinnigen (die we ter bescherming niet posten, want lachen om zwakbegaafden doet u maar op het Hazesinstagramaccount) die video’s online blaffen. Ook zijn er video’s die even weinig inhoud hebben maar waar de filmer beter had kunnen weten. Zoals Rian:

  YassartVlogs

  Als je niet zo lekker in je velletje zit, dan praat je met een psych, of vrienden of belt een lifeline, of je kenkert de boel ongefilterd op het interwebs. Hoi Yassart (even skippen naar 14 seconden.

  GwoonbySandra

  De Picnic en Coop voeren het huismerk G’woon. En dat moet (zoals de onvolprezen Willem Treur al eens zo treffend wist te verwoorden) dood. Wie niet dood moet is Sandra, al mag de naam van d’r kanaal wel bij het vuil. Net als de inhoud van haar video’s, maar kijkt u vooral zelf even.

  https://www.youtube.com/watch?v=jqwlQcI0AT8

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  31/12/2021 - 17:18 17:18

  Kunnen vrouwen met psychische problemen voortaan zichzelf weer gaan snijden of doodhongeren, maar vooral geen video’s maken.
  Dankjewel, het internet.

  PS: gewoon een baan zoeken mag ook hoor. Zie maar

  Willem Treur
  Redacteur
  31/12/2021 - 17:36 17:36

  Wat een zieke wereld gaat er toch schuil op dat internet. En zonder Retecool zou dat ook allemaal heerlijk langs mij heen gaan.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  02/01/2022 - 02:03 02:03

  Brabant +1. Friesland (zout op met je kringloopwinkel) -1

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN