More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: WE MADE IT TO CHRISTMAS – Megan Hilty

  k ijk eens aan, het is Broadway Musicalster Megan Hilty ook niet ontgaan dat 2020 een bijzonder jaar is geworden.

  Reden voor haar om een draak van een song “We made it to Christmas” uit te brengen. Helaas zou ik willen zeggen, want als ik vooraf de keuze had gekregen om naar de song van Megan Hilty te luisteren, of bijvoorbeeld mijn teennagels had laten uittrekken met een knijptang, 14 uur met blote voeten over legoblokjes had moeten lopen, alle Hollandse Hits Maandag in een kerstmedley had moeten luisteren, op kerstavond 2020 in een overvol vliegtuig van Londen naar Manchester had moeten zitten, alle makkelijk en snelle recepten van een zekere website had moeten maken EN moeten opeten, Sharon Dijksma, als eerste een vleermuis in Wuhan had moeten eten, dan denk ik dat ik daar nog best even over had moeten nadenken.

  Nu ja, ik laat het op deze mooie eerste kerstdag gewoon verder aan jullie over: Is dit een mooi gevoelig lied waarbij Megan Hilty de onzekere tijden die 2020 met zich mee heeft gebracht op een schitterende manier ten gehore heeft gebracht. Of verdient ze het om ten tijde van de gloriedagen van het ISIS-kalifaat in een Wicked Weasel niemandalletje ergens in het centrum van Raqqa gedumpt te worden?

  Wat vinden jullie van WE MADE IT TO CHRISTMAS van Megan Hilty?

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  24/12/2020 - 12:48 12:48

  WAT PROBEERT ZE TE BEWIJZEN??!? SLIK DAT ETEN NOU GEWOON DOOR

  Der Webmeister
  Beheerder
  24/12/2020 - 13:44 13:44

  IK WIL DE MANAGER VAN RETECOOL ONMIDDELLIJK SPREKEN!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN