More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: Lara Rusconi kerstshopvlog

  Bent u ook zo enorm klaar met kerst dat u even iets anders wil horen? Nou, dan zit u geramd met de kerstvlog van Lara Rusconi. Die begint met een zwamverhaal over dat ze minder boterhammen eet, want normaal eet ze er meer want ze is eraan verslaafd maar nu eet ze ook havermout of yoghurt.

  Goed, u bent er nog en nog niet (volledig) hersendood? We hebben geen andere video’s van haar erbij gezocht om te achterhalen waarom ze minder brood eet, maar het zal vast niet zijn omdat ze zo lekker erop gaat. Maar prima voor een niet-kerstmomentje, want in de eerste paar minuten lijkt het meer een soort leeglopende tank met gier in plaats van kerstcuntent. Wellicht, mocht u een kerstdag over hebben ergens zonder bezoek want dat mag niet van de Hugo, of u schenkt Hugo en dan komt er niemand, kunt u wellicht zelf even op onderzoek uit. Fun fact, ze pruttelt dus maar door over dat minder brood eten en ramt vervolgens een McDonald’s delivery achter de huig.

  Over Hugo de Jonge gesproken, ze heeft ook obligate meninkjes over de coronette en hoe dat opgelost moet worden. Verwacht overigens niet dat die kerstcuntent snel komt want de hele fucking video duurt ruim een half uur, waarbij ze ieder nieuw stukje aangeeft dat het “een tijdje later” is, en dan weer verder leegloopt. Ze leutert over een zakelijke afspraak waardoor ze “stappen kan zetten” en een “ander huis dat wel weer op mijn pad komt”.

  Nee, als je bij de horecasluiting een emmer snijresten onder een werkbank had laten staan had de lucht die daaruit opborrelde boeiendere zinnen kunnen vormen dan dit. We gaan terug naar de borrel, laten jullie even weten in de comments hoe laat het neuken brrrr kerstgedeelte begint?

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/12/2020 - 12:53 12:53

  Wat is dat hinderlijke geluid wat de hele door de video heen zit?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  15/12/2020 - 12:53 12:53

  Oh, dat is haar stem

  Fierce Gentleman
  26/12/2020 - 22:06 22:06

  In het jaar des Heren 1983, kei toevallig het geboortejaar van mr. dr. Thierrry Baudet, werd de grootste demonstratie ooit in Nederland gehouden. Het moet anno 2020, of anders 2021, mogelijk zijn om net zo’n grote demonstructie te houden tegen dit soort shopvlogs te organiseren.
  Ze zijn net zo levensverpestend.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Fierce Gentleman

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN