More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: Kinky Christmas Roleplay

  Terwijl Kerst in voorgaande jaren een grijze, saaie periode was, met suffe Kerstvermaak zoals The Sound Of Music, Home Alone en Billy Smart’s Kindercircus, is dit jaar alles anders. Dit jaar dreigt Kerst helemaal het andere uiterste te worden, vol met bloedstollende spanning. Geen suffe Kerstfilms dit jaar op TV, maar 7/24 snoeiharde realityshows zoals de Brexit, het Gemuteerde Coronavirus, en Der Untergang van Trump. Te zien op zo’n beetje alle zenders dus lekker makkelijk!

  Voor wie dat allemaal nog niet spannend genoeg is hebben we de lieftallige Jess Wilde met fijne tips “to kinkify your Christmas”, ja inderdaad: een fijn stukje SM naar demense toe. Tijdens Kerst hoef je natuurlijk maar even om je heen te kijken en je ziet genoeg inspiratie om je partner eens effe lekker origineel over de pijnbank te leggen, in plaats van met dat afgezaagde zweepje van de Action. Bind hem of haar aan het bed en laat ze een paar uurtjes naar bijvoorbeeld Skyradio luisteren. Wie wat zwaardere SM prefereert gaat gourmetten met de schoonfamilie. Misschien ook een uitgelezen moment om je schoonmoeder van een mondprop te voorzien. Het is tenslotte Stille Nacht, niet waar? Uw eigen Kerst SM tips graag hieronder in de comments!

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  26/12/2020 - 16:18 16:18

  Nou, dat zal wel een doorslaand succes worden denk ik.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN