More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: Kerstkledingvlog Amber Labohm

  En voor dit issue gaan we naar Gelderland waar Amber Labohm vandaan komt. Ze was ooit op weg om miss te worden, maar dat zou je niet zeggen als je er nu naar kijkt. Wat er precies miss gegaan is is onduidelijk, maar er verzuchtte iemand dat er niet genoeg tiet is om die kop als een vrachtwagengrille te compenseren.

  En dan kijken redactieleden van retecool vrijwillig (buiten het salaris, de groupies en de BMW 7) naar types zoals Colinda. Maar terug naar het onderwerp, Amber, die heeft dus meer issues dan Vogue. En dan zijn we nog niet begonnen met de onderhavige video. Die maakt dus al maandenlang video’s die hoogstens door 1000 man (ja man) bekeken worden. En vermoedelijk met het geluid uit. Dat is influence van een druppel water in de zee. Water heeft ze wel wat mee, want ze showt bikini’s, badpakken, nog een badpak, en allemaal wazige zomerjurkjes. Maar dan de rest, ze is of door 1414 bijen in d’r bek gestoken, of d’r lipfillers ook bij de Action gehaald, of een koortslipstrippenkaart.

  En ze praat alsof ze iets too much Amerikaanse series gewatched heeft en daar plenty nieuwe words van gelearned heeft. Platitudes zoals “Maar Ho Ly Hell” en “best vet, zo van, here I am you know“, tot “kijk niet naar m’n nagels want oh my god ik schaam me dood“.

  Kortom, mocht een willekeurige kledinggroothandel nog een slechte socialmediamanagster zoeken op heel praktisch niveau opgeleid met een trackrecord van hele exclusieve video’s (soms maar 100 views per stuk), dan kunnen ze Amber altijd even aan d’r extensions trekken.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  10/12/2020 - 23:56 23:56

  maar er verzuchtte iemand dat er niet genoeg tiet is om die kop als een vrachtwagengrille te compenseren.

  Ik ontken niks

  Der Webmeister
  Beheerder
  17/12/2020 - 10:58 10:58

  Is dit een dochter van Mick Jagger? Of hebben ze gewoon hetzelfde ongeluk gehad?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN