More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: Het Duo – Corona Kerstmis Lied

  Dat je je duo “Het Duo” noemt geeft al aan dat je niet bepaald in een ketel met creativiteit bent gevallen direct na je geboorte. Dan heb je in je leven waarschijnlijk niet veel schuld opgebouwd bij DUO.

  Niet bepaald wonderlijk dat Het Duo in de Carnavalsmuziek is beland, want als ergens creativiteit een doodsteek is voor je carrière dan is het wel in die hoek. U kent Het Duo vast wel van hun calorierijke meezinger De Bamischijf of van hun Après Skihut knaller De Muts. Maar ja, zowel Carnaval als de Après Ski zijn komende maanden afgelast, en dus stort Het Duo zich met de rest van de Hollandse Hits meute dit jaar op de toch al oververzadigde Kerstmuziekmarkt. Met als resultaat hoempapa kerstmuziek met een Coronasausje voor een polonaise rondom het gourmetstel. Ik ga bijna naar de Top2000 verlangen.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  25/12/2020 - 23:06 23:06

  Als die beter uit dat blok reuzel gesneden waren had je er een trio van kunnen maken

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN