More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019

  Het is weer zover, lieve Retecoollezertjes! Het is Kerstavond, en dus knalt onze jaarlijkse Zalige maar toch Inclusieve Kerstkneiters megafestijn weer de interwebs uit. Dit jaar wederom drie dolle dagen wegens heerst! En bovendien al voor het zesde jaar op een rij!

  Vanaf nu tot Tweede Winterfeestdag middernacht krijgt u bijna 24/7 ieder uur een Kneitertpost voorgeschoteld, barstensvol Winterfeestmuziek van zeer uiteenlopende kwaliteitsniveau, we hebben ook dit jaar weer vlogvrouwen voor u in de aanbieding, uiteraard veel culinairs in de vorm van Vretecool-tips, Gourmet-ellende, foute Holocaust-vergelijkingen, decoratietips voor de Halalboom en nog heel veel diverse andere overige meuk! Kortom, het wordt hier online op Retecool met Kerst veel gezelliger dan IRL, dus kom regelmatig even kijken!

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  24/12/2019 - 22:31 22:31

  Hoe laat begint het eten?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN