More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019: Steven Harks – Kerst Gevoel (Officiële videoclip)

  Nou, Christus is geboren, tijd voor muziek! Steek de loftrompet af en kom samen rond het haardvuur voor Steven Harks. Nee, wacht, we gaan hem niet in het haardvuur duwen. Steven Harks is licht verstandelijk beperkt, of zoals ze dat in Brabant noemen “Die komt uit Veghel“.

  Hij heeft van de zomer al een hitje gehad met het nummer Zwemband, iets dat we opgemerkt hebben maar niet over gepots, vermoedelijk omdat we niet zo van automutileren houden. Z’n liedje speciaal voor jullie deze kerst gaat over Kerst en Gevoel, want zo heet het: “Kerst Gevoel”.

  Steven heeft daartoe de meest lelijke kersttrui aangeschaft die ze bij in het winkelcentrum van Veghel verkopen, daar z’n zwembad onder verstopt en tot slot een halve pot Becel door z’n haren gemasseerd, dus hij heeft er zin in. Het lied zelf bestaat uit allerhande zinnen die in meer of mindere mate iets met kerst of gevoel te maken hebben en deze weet hij op vlotte wijze achter elkaar voor te dragen. Hij doet er zelfs soort van bewegingen bij die doen vermoeden dat hij het knappere en beter dansende broertje van Zanger Rinus is.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN