More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019: Met een boekje in een hoekje

  Zojuist zette u uw leesbril op, knipperde met uw ogen en vroeg zich vermoedelijk af wat die kwarktassen te maken hebben met Retecool’s zalige kerst kneiters die hedenavond van start gegaan zijn. Nou niet meteen denken dat die plaatjes hier automatisch gegenereerd verschijnen, de juiste uitzoeken is a hell of a cronjob.

  Neen, als u beter kijkt ziet u een zwembad waar de onderhavige vrouw naast op een bedje ligt te lezen. Inderdaad, we hebben met een belezen kipje te maken. En dat brengt ons op het onderwerp van deze pots, lezen.

  Want zoals de Kerst Kneiters voorganger Der Webmeister (zegmaar de Leo Blokhuis van de RCKK) al aankondigde, u bent niet de gourmetdoelgroep. Voor u geen Home Alone op de bank, neen, u laat zich liever uitdagen door de rhetorica dan door de beeldcultuur. U leest liever een boek dan dat u prullevisie kijkt. Om naar het heden te vertalen, u haat vloggers.

  Vandaar dat u zich de komende dagen op een punt vindt waarbij het huishouden aan kant is, de sous vides snorrend het kerstdiner van die avond op de gewenste gaarheid brengen, de vrouw strak aangeveegd is en u nog tijd over heeft maar niet zoals het debielere smaldeel der natie overweegt naar de woonboulevard af te reizen.

  Dat zou een prima moment zijn om even met een boek bij het haardvuur te gaan zitten. Vrouw en hond aan uw voeten op hun respectievelijke kussentjes en even uw hersenen verwennen. Maar, alvorens u in uw zetel plaats neemt staat u vertwijfeld voor de boekenkast, want u heeft alles al een keer gelezen. U heeft dus nieuwe materie nodig dat is precies wat de kerst kneiters doen, invulling geven. Hierrrrr vindt u een selectie van favoriete maar relatief onbekende boeken van bekende en/of succesvolle mensen. U kunt zich voor de aanschaf vervoegen bij de bekende onlinewinkels of de beter gesorteerde torrentboer.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  24/12/2019 - 22:40 22:40

  Voor boekies hoef je toch niet met torrents te pielen jongens en meisjes.
  Die trek je gewoon linea directa uit de http://gen.lib.rus.ec/ bieb…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN