More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019: MASHUP – Mariah Manson – “All I Want For Christmas is the Beautiful People”

  Het is weer ouderwetsch kut deze kerstdagen op het oude vertrouwde Retecool. Want naast drama’s als kerstliedjes zingen, gourmetten, steengrillen en guur pleurisweer worden jullie sinds gisteren ook nog eens bestookt met het allerslechtste wat het lichtfeestende Internet te bieden heeft.

  Maar dat niet alles kut is rond kerst bewijst Mashup koning Bill McClintock met misschien wel de allerbeste mashup ooit. In ieder geval is het de allerbeste kerst-mashup: Mariah Manson – “All I Want For Christmas is the Beautiful People”. Je raadt het al, dit is een mashup van de grootste kersthit allertijden; Mariah Carey met All I Want For Christmas Is You en het aanzienlijk beter te pruimen Beautiful People van Marylin Manson. Het resultaat is verbluffend goed en is wat mij betreft DE kersthit voor de komende 14 jaar.

  Vergeet overigens niet de andere mashups van Bill McClintock te checken, want die man kan dingen. Ik noem hem immers niet voor niets de mashup-koning.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN