More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019: Josje & Angela – Ieder Kind Een Kerstcadeau

  Kou, regen, winterdepressies en familievetes. Wegwezen dus, deze feestdagen duiken we onder op Curaçao. Kerstmis met de pootjes in de zee, zon op het snoetje en een biertje in de hand.

  Curaçao is de plek om te zijn. Jeroen Pauw bost er zijn NPO-barkies op Blue Bay en op Jan Thiel maakt Joling zijn billen winterklaar. Toch is niet alles hoera op het eiland. Onder die al die glamour gaat een diepe laag van pijn schuil.

  Duizenden kinderen leven in armoede en krijgen geen cadeau deze kerst. Deze koude dushi was aanleiding voor een actie van Dolfijn FM. Ieder kind een kerstcadeau – waarbij donaties omgezet worden in compensatiegedrag van schuldveinsblanken richting leednegers. Een soort Glazen Huis, zonder pukkelbaas en sapjes en met dit anthem van Josje en Angela.

  De meezinger heeft de juiste ingredienten voor een klappende kerstkneiter: Een gevoel van eenheid, een boodschap, gevolgd door een tranentrekkende hulpkreet van een kleuter. Vervolgens wegmoduleren naar C en afsluiten met een kinderkoor.

  Aansteker in de lucht en meelallen!

  Check ook de epic heel flick op hakken. Nicolai Jørgensen zou drie weken geblesseerd zijn, Josje (of Angela) gooit ‘m gewoon.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN