More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2018: Kerstmis is Retecool!

  Het is weer zo laat, lieve Retecoollezertjes! Het is Kerstavond, en dus knalt onze jaarlijkse Zalige Kerstkneiters megafestijn weer de interwebs uit. Dit jaar wederom drie dolle dagen wegens heerst! En bovendien al voor het vijfde jaar op een rij: we vieren dus niet alleen de geboorte van Kindeke Jezus, maar belangrijker nog, het eerste lustrum van Retecool’s Zalige Kerst Kneiters!

  Vanaf nu tot Tweede Kerstdag middernacht krijgt u bijna 24/7 ieder uur een kerstpost voorgeschoteld, barstensvol muziek van zeer uiteenlopende kwaliteitsniveau, we hebben ook dit jaar weer vlogvrouwen voor u in de aanbieding, uiteraard veel culinairs in de vorm van Vretecool-tips en nog heel veel diverse andere overige meuk!
  Kortom, het wordt hier online op Retecool met Kerst veel gezelliger dan IRL, dus kom regelmatig even kijken!

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vijf jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN