More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2018: De Ultieme Gourmettips part 1

  Eerste Kerstdag en dat betekent dat u vandaag lekker gaat liggen Gourmetten met de hele Happy Family! Lekker makkelijk en simpel want dankzij de Albert Heijn is de traditionele Kerststress helemaal teruggebracht tot twee muisklikken: ééntje voor de Gourmetbox voor 4 personen, en ééntje voor de bijbehorende 6 flessen Gourmetwijn. Waarom zelf nog nadenken? Wat kan er misgaan?

  Wat er mis kan gaan is dat u doodziek kunt worden als gevolg van een kneiter van een voedselvergiftiging! Zelf zijn wij aanhangers van Darwin, en vinden dat de natuur dit zelf moet oplossen, alsof dat Gourmetten met Kerst één grote Oostvaardersplas is. Dus mocht uw onsympathieke Tante Hannie gourmetten voorstellen dan kunt u dat idee wel afschieten, maar u kunt het ook zien als een nieuwe kans. Maar gelukkig voor Tante Hannie is daar het youtubekanaal Kieskeurig dat u ternauwernood van de afgrond vandaan sleurt met de ultieme Gourmettips. We nemen ze even met u door.
  Tip 1 is om op de THT of TGT datum te letten. Het is natuurlijk uiterst lucratief om de dag na Sinterklaas de afgeprijsde gourmetschotels mee te nemen en onder uw bed te bewaren, maar tegen de tijd dat Kerst is aangebroken zijn uw voorgegaarde minihamburgers net zo overwoekerd met groen als uw tuin na 4 weken vakantie met de caravan naar de Dordogne. Snel door naar tip 2: zet aangeschaft gourmetvlees of -vis meteen in de koelkast. Ja dit zijn de betere tips voor de zwakbegaafde Gourmetmedemens. Tip 3 is om rauwe en gebakken produkten niet te mengen, en in het filmpje doet de mevrouw dat door haar borden en bestek te labelen, want de gemiddelde Maaltijdboxklant kan het verschil niet meer zien tussen rauw en gaar vlees. Maar wilt u voor 100% veilig gaan, kan kiepert u die hele flikkerse gourmetbox met wijn en al linea recta in het toilet, waar het anders toch wel via een omslachtige omweg was beland. Dat is het dwingende advies van ondergetekende.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vijf jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN