More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Recept: de beste chocolade koekjes ooit!

  Fashionista. Dat zegt u natuurlijk niets, maar dat is een mokkel, doorgaans te dik voor modieuze jurkjes, die inhoudelijk geen kut kan maar daarom zich werpt op het segment “beauty & lifestyle”. Wat zo ongeveer inhoudt dat ze wel eens bij de Action komt.

  Zegmaar dat je dus een vlog maakt over hoe je kunt gaan bloggen, en dat na 4 maanden nog geen 200 keer iemand (je moeder) die video aangeklikt heeft. Vandaag gaan we de beste chocoladekoekjes ooit bakken met Roos van Facistionista.nl. Roos gebruikt daarvoor “alle chocolade die over is van de Kerst”, waarbij de vraag is hoe godsgruwelijk veel chocolade dit olijke bolletje pretvet in huis had gehaald alvorens de kerstdagen aan te vangen. Ze houdt een winkelwagen Bar-le-duc vast zo u wilt.

  Een van de elementen van bijvoorbeeld 24Kitchen, is dat je heel goed en helder in beeld krijgt hoe een gerecht te maken is. Zegmaar dat als je niet boven het niveau Conimex uitkomt, zelfs voor jou het niet ondoenlijk is om warm iets op tafel te kletteren. Daar doet Roos niet aan. Ze werkt met een fixed camerapositie en staat vooral eindeloos te ouwehoeren over wat ze aan het doen is met die gezellige worstenbroodhandjes van d’r. Of de koekjes lekker zijn? Vast lekkerder dan Roos zelf.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  26/12/2017 - 23:50 23:50

  Nou kun je wel heel flauw commentaar gaan leveren op haar koekenbakkerij, maar ze noemt zich ook niet Roos Keukenprinses van smulweb.nl, daar gáát het helemaal niet om.

  Dit is een “FashionChickGirls” video, het draait allemaal om de perfecte modieuze outfit natuurlijk! En daar is duidelijk veel tijd en aandacht aan besteed.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN