More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Machoman vlog kerstmis

  Waar we eerder schreven dat Stan (de inmiddels ex van Rosaly) een kruising was tussen magere yoghurt en witte sportsokken, hebben we de overtreffende trap van “teleurstelling” gevonden. En met een kersttintje. En laten voor het gemak er vanuit gaan dat die penetrante kamillelucht die uit de stacaravan van “Machoman” komt gewoon het kerststukje is.

  Filip Jehasse, want zo heet deze klodder trekresidue, heeft een stichtelijk woordje te delen met u, de lezer. En voor u grappen maakt over gestichtelijk, ja, dat zou ons ook niets verbazen. Zo verlangt u naar een liedje van Claudia de Brij als u machoman hoort zingen. Verder moet u het vooral zelf even zien. Filip leest namelijk ook leestekens voor en schrijft als Feynman op Geenstijl. Er is geen touw aan vast te knopen en je hebt opeens zin om de lettervermicelli van Ebru Umar te gaan tekstverklaren met het dubbelalbum van Blöf op.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  26/12/2017 - 22:52 22:52

  Er is geen touw aan vast te knopen en je hebt opeens zin om de lettervermicelli van Ebru Umar te gaan tekstverklaren met het dubbelalbum van Blöf op.

  Ebru schrijft alleen als ze straalbezopen is en dat is veul, minstens veertien ayran-raki coctails, want Turken zijn zware innemers. Dus.

  /Je zit ons te fokken dat dit dé roze libertaartiër Feynman is. Dan heeft ie iets vertederends menselijks en dat kan helegaar niet.

  N=1
  N=1
  Lid
  26/12/2017 - 23:40 23:40
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  27/12/2017 - 12:25 12:25

  Aan zijn kamer te zien woont ie inderdaad ergens gestichtelijks met begeleiding.
  En vergeet je tanden niet te poetsen Filip, uitroepteken uitroepteken uitroepteken.

  NB: een boodschap voor meer vrede is trouwens zo gek nog niet (dus wie is hier nu gek?).

  Bismarck
  27/12/2017 - 22:20 22:20

  Dit is wel erg makkelijk scoren.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN