More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Kerst Recept~Warme Chocolade Fudge Cake van Hannah Berendsen

  Aangezien u zich toch de touwtandjes zit te vervelen, nu u immers niet meedoet aan ‘t familiepotje Trivial Pursuit, maar op Retecool resideert, kunnen we u vast blijmaken met een lekker recept.

  En dan maken we Hannah Berendsen ook blij, want na een jaar hadden nog geen 60 man haar receptvideo bekeken en aangezien ook dikke wijven op aandacht geilen geven we Hannah ruim baan om haar recept uit de doeken te doen voor jullie.

  Hannah gebruikt een zeer indringend POV filmhoek om het kookgebeuren in beeld te brengen. Je zou het met wat fantasie Gonzo kunnen noemen. Dat wordt onderstreept doordat Hannah het normaliseren van het geluid en de achtergrondmuziek nog niet helemaal onder de knietjes heeft.

  Mocht u op 4:09 denken “Wat is die video zwart en stil”, dat klopt. Videobewerking blijkt een vak apart. Niet Hannah d’r vak dus.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  25/12/2017 - 23:16 23:16

  En dan ook nog knap een liedje gevonden waarin twee mensen over haar begeleidende tekst én over elkaar heen zingen, dat was vast even zoeken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN