Let op, lieve Retecoolers, dit wordt een hele bijzondere post. In deze post ga ik namelijk categorieën met elkaar combineren. Kerst is immers bijna voorbij, dus we moeten haast maken.

Ten eerste rammen we er een Retecool’s Zalige Kerst Kneiter tegen aan met de talentloze rappert Agii Fire Flame. Agii is een wat gezette Turks-Nederlandse hiphop liefhebber, die zelf ook probeert een mopje te repperdekleppen. Dat probeert hij in het straats, dus gaat gebruikt hij lidwoorden steevast verkeerd. Maar doordat hij er hier en daar ook nog eens gebroken Engelands doorheen jast, klinkt zijn kerstkneiter, met de zeer toepasselijke naam “Kerst” extra knullig. Agii rapt meestal over zijn fantasieën en in deze kerstkneiter rapt hij dus dat hij heel graag door een kerstboom gepijpt wil worden.

Ten tweede bakken we gelijk een soort Vretecool van deze post. Want Agii is naast talentloos rappert, ook nog eens een waardeloze kok. In het straatse Engelands probeert hij in zijn jijbuisserie “Swaggin in the Kitchen” namelijk een met groene chocolade overgoten kerstboomcake te maken. Los van dat het nergens op lijkt (ondanks dat hij de bouw zware botten van een chefkok heeft), is de beste man dusdanig onverstaanbaar, dat ik geen flauw idee heb wat hij aan het doen is. Zijn cameraman met parkinson maakt dat overigens geen spat minder.

En ten derde is deze post ook nog eens een soort “Retecool’s Kerstgedachte – Hoe gaat het nu met:“. Niet dat we het eerder over Agii hebben gehad hier op de Retecools, maar Agii is in z’n eentje meer Hanzewijks dan de Hanzewijks Gangstres zelf. Hoewel Agii (vooral qua postuur) nog het meest op Samet G lijkt, zitten er ook stukjes Ozzy en Jo in. Nu ja, alle kansloze video’s van Agii Fire Flame kan je hier vinden. Ik ga een Turkse Pizza met alles er op halen.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

3

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MonadeToxteth O'Gradyhangmat Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
hangmat
hangmat

lijkt me subsidie waardig en rijp voor 3FM!!

Toxteth O'Grady
Eindbaas!
Eindbaas

Zo zie maar weer. Kenkerstoned maak je geen betere muziek, je dénkt alleen maar dat je betere muziek maakt (en bakt).

Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Ja, maar tóch is dit een sleeper-hit, zeker in de remix!

/”Ik ben een kerstbal” + “All I want from Xmas is for you to suck…” == win!