More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2016 – Ben & Ruurd – Navidad en la Costa Dorada

  Vrolijk Kerstfeest, Lieve Retecoollezertjes! En u weet: Kerst betekent tradities, en traditiegetrouw proberen we hier op Retecool de start van de TOP2000 een beetje humaan te laten lijken door er een fijne reeks Hollandse Hits Kerstkneiterts tegenover te programmeren, qua fysieke uitwerking ook wel bekend als de muzikale Salmonella in uw Gourmetvlees. En dat betekent dat u op beide Kerstdagen elk uur een Kerstkneitert voorbij zult zien komen!

  We benaderen het maar even als een slechtnieuwsgesprek, en proberen het niet mooier te maken dan het is. Ben en Ruurd dus, bekend van deze superlekkere geile zomerhit. Hieronder min of meer omgekat tot een Kerstklassieker.

  Een dennenboom
  Vol met veel cadeautjes en een lach
  We maken lol
  En wij gaan kerstfilms kijken deze dag

  Ok, dat betekent dus Home Alone I tot en met IV, Frozen, Mickey’s mooie kerst, The Muppet Christmas Carol en National Lampoon’s Christmas Vacation. En Ben & Ruurd zien er niet uit alsof ze al alcohol mogen kopen. Hoe moet dat dan?

  Een mooie boom,
  helemaal versierd, schat, voor jou
  Dit is geen droom,
  deze kerst hou ik heel veel jou

  Ben & Ruurd zien er niet uit alsof hun testikels al zijn ingedaald, dus van welke Pr0nside ze deze wijsheid hebben, daar kunnen we alleen maar naar gissen.
  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015 èn 2016 zien? Deze tag laat ze allemaal zien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN