More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2016 – Kerst uitzending Lekker Hollands met de Bossche Jankers

  “Nou, dat is niet zo best hè”. Dat is een gedachte die vaak door het hoofd speelt van de redactieleden die zich ingezet hebben voor het dichtkitten van Retecool met Kerst Kneiters dit kerstseizoen. En terecht. Want waar uw redactie louter eruditie uitstraalt is zulks bij de gemiddelde deelnemer aan deze onvermijdelijke kerstserie ver te zoeken.

  “Retecool’s Zalige Kerstkneiters” is geworden tot een monumentaal decemberinstituut en volgens velen zelfs een van de hoogtepunten van de feestmaand. Iedere! Keer! Weer! Maar, als wij de lovende kritieken mogen geloven, ook een behaaglijk gloeiend stuk nationaal erfgoed, waarop Nederland best trots mag zijn.

  Zo heeft ondergetekende (voor u) door een obscure combinatie van kerstgerelateerde zoektermen een juweeltje voor u weten op te diepen uit de krochten van de interwebs. Op het moment van opgraven hadden al 50 mensen het risico op oorebola getrotseerd.

  Dit zijn “De Bossche Jankerds”. Een ongedefinieerde groep van Bossche bollen op leeftijd. En dan zijn we denk ik al heel ver met de omschrijving. Het is Lekker Hollands. Dus dan weet je al dat het een mix is van de loosdoos van Linda de Mol en spruitjes. Aangezien een beeld meer kan zeggen dan duizend woorden verwijzen we u gaarne naar de gezichtsuitdrukking van de geluidsman die (hopelijk) tegen betaling de boel op band zette vanaf 00:29.
  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015 èn 2016 zien? Deze tag laat ze allemaal zien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN