More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2016: Caro Emerald – You’re All I Want For Christmas

  Hallo lekker kutje van me

  Geen lange brief dit keer want ik heb kkveel pijn. Kreeg gister een klap en nu is er een stuk van een tand, stik echt de moord van de pijn. En nee heb niet gevochten, probeerde 2 man uit elkaar te houden maar kreeg toen een klap. Kan pas overmorgen bij de tandarts terecht, want je weet hoe hier, je ken alles krijgen maar niet wat je nodig hebt. Gelukkig heb ik 2 valiumpjes kennen hosselen, kost we wel 5 sloffen. Dus als je langskomt de volgende keer…

  Meisie het spijt me echt dat je deze kerst weer alleen bent maar nog 4 maanden en dan ga ik nooit meer weg. Geen troep meer echt clean en geen klusjes meer zelfs niet voor voor Berry, gewoon een baantje zoeken. Wij samen baby, mis je zo schatje, ik droom zo geil van je…

  Ik ga stoppen nu, want wordt gek van de pijn. Wou dat je vast kon houde.

  XOXO Toxy

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015 èn 2016 zien? Deze tag laat ze allemaal zien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN