More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2014: Zangeres Mare – Elke dag Kerst

  Goh, dacht toch even in een post verzeild te zijn geraakt van Bert Aars. Wat heeft Bert nu weer bedacht, een kliko die een deuntje doet als je de klep open trekt? Oh nee, het is Zangeres Mare. Ik had haar eerst niet herkend, maar ze is dat slachtrijpe rendier wat gehuld in een zwarte tent doodskreten staat uit te persen in een Leen Bakker-filiaal. Kijk, ik wil niet zeggen dat ze vals zingt. Maar Mare is wel de enige zangeres met een ingebouwd doppler-effect terwijl ze gewoon op haar plek blijft staan deinen.
  Mare brengt een ode aan het Kerstfeest, want Kerst wil ze elke dag wel (dat is ook wel te zien: die slaat geen maaltijd over). Hoogtepunt van het wonderschone lied is de vrije improvisatie in het midden van het nummer. Voor wie het allemaal wat te snel ging:

  Ik wens met Kerst, ieder een geweldig Kerstfeest, omringd door familie, vrienden aan uw zij’. Heel veel warmte en liefs van Mare.

  Lief hè?! Helaas is ze door de vloer van haar gastenboek gezakt, het is under construction, dus kunt u helaas even niets terug zeggen. Anders zou ikzelf de volgende welgemeende warme woordjes in haar henna rode oortje hebben willen fluisteren; Mare, hee meid, pssstt… kom eens even hier. Hee, zou je nu niet eens stoppen met élke dag Kerst? Ja, het is gezellig en het is ook echt kei-sexy dat je lillende buik verder uitsteekt dan je topzware boezem, maar ik zou ook graag weer eens willen kunnen bewegen tijdens de seks. Ik voel me nu net zo’n opgespannen vivisectie-ratje wanneer je bovenop me ligt. Veel kusjes voor onder de mizzeltoow, je Tox.
  Rest me nog te melden dat Retecool Juridisch aan wat touwtjes heeft getrokken. Zodoende kan Wendy Molee Entertainment een dagvaarding verwachten van het Internationaal Strafhof in Den Haag, dit wegens misdaden tegen de menselijkheid.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van dit èn vorig jaar zien? Deze tag laat ze allemaal zien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  25/12/2014 - 13:55 13:55

  Zo-veel OLO!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN